Dobó Kata kivirult új kapcsolatában fiatalabb párja mellett

A színésznő egy ismerőse nyilatkozott.

2021. augusztus 2., 07:52

Szerző:

Amint azt a 168 is megírta, Dobó Kata életében nagy fordulatot hozott, hogy ezúttal egy nála fiatalabb férfival kezdett kapcsolatot. Bár a pár két tagja még nem beszélt erről, egy ideje tudni lehet, hogy a 47 éves színésznő-rendező új párja Szente Vajk színész. Többek között ezt mondta most a közöttük egyelőre még kialakulófélben levő kapcsolatról a Blikknek Dobó egy meg nem nevezett ismerőse:

„nem akarják nagy dobra verni, hogy mi zajlik a magánéletükben, és nem érdekli őket, ki mit gondol arról, hogy mi van köztük. Barátai úgy vélik, Katának talán a fiatalabb férfi kellett a boldogsághoz.”

A két híresség még közös fotót sem posztolt, Dobó Kata arról tett ki képeket az elmúlt napokban, hogy még egy hónappal ezelőtt Olaszországban, Velencében járt. „Gyors, de tartalmas nyaralás egy dolgos nyár előtt” – írja erről az útról. Az elmúlt hétvégét pedig egy vasárnapi poszt szerint Dobó Kata a lányával töltötte a Balatonon. Szente Vajk ezzel szemben a hétvégén a Szegedi Szabadtéri Játékokon lépett fel az Apáca Show című előadással.

(Kiemelt kép: dfp.hu)