Kulcsár Edina új szerelmének elhagyott felesége felháborodott kirohanásban reagált

Kulcsár Edina új szerelme a G.w.M. néven is ismert zenész, Varga Márk. Íme az ő exének reakciója.

2022. január 18., 07:42

Szerző:

A múlt pénteken jelentette be a Nyerő párosból is ismert influenszerpár, hogy válnak, és Kulcsár Edina az új szerelmét már hétfőn megmutatta. Csuti és Kulcsár Edina házassága már régóta válságban volt, és annak nem egy harmadik fél miatt lett vége, de a volt szépségkirálynő azóta újra megtalálta a szerelmet a G.w.M. néven ismert zenész, Varga Márk oldalán. Kulcsár Edina új párja látható a fent kiemelt, 2019-ben készült képen.

Nos, Varga Márk exe azóta Instasztoriban reagált a történtekre. Melanie tízezer követővel rendelkezik, de azt írja, hogy az oldalán található tartalmak felhasználása tilos, így érdemes ide kattintani a teljes, eredeti szövegért, amit posztolt. Mondandójának a lényege mindenesetre, hogy bár nem szerette volna nyilvánosan kommentálni a híreket, mégis megteszi, mert úgy érzi, ebbe kényszerítik őt bele. Melanie azt írja, hogy meglepetésként érte egyrészt az, hogy a gyerekek apja elment otthonról karácsony előtt, másrészt most az is, hogy megtudta, hogy a férje új kapcsolatban van, Kulcsár Edinával. Az anyuka azt írja, értetlenül áll a lelketlen ízléstelenség előtt, és Kulcsár Edináék bejelentésének szövegét parodizálva kiemeli, hogy velük szemben az ő számára nem a párkapcsolat a legfontosabb, hanem a gyermekei.

Melanie végül megköszöni a sok támogatást, amit az utóbbi időben kapott.

A helyzetre Kulcsár Edina exe, Csuti is reagált már egy rövid nyilatkozatban, ennek összefoglalójáért kattintson ide! Varga Márkék családi életéről pedig a fentiekhez érdekes adalék egy 2021 májusában készült riport, amelyből kiderül, hogy G.w.M. 50 milliós lakást vett 4 éves kislányának – ennek összefoglalójáért pedig ide kattintson!

Szakítani mindig nehéz

Horváth Gréta megrázó nyilatkozata: Össze vagyok törve, nem térek napok óta magamhoz

Körtvélyessy Kinga elmondta, mi vezetett a szakításukhoz L.L. Juniorral

Videó: Kárpáti Rebeka a szakításáról vallott, nem sokan beszélnek így az exükről

(Kiemelt kép: dfp.hu)