Csuti elárulta, korábban ő mutatta be egymásnak Kulcsár Edinát és új szerelmét

Kulcsár Edina férje csalódott és úgy érzi, nem voltak vele őszinték.

2022. január 17., 16:51

Szerző:

Kulcsár Edina és Csuti házassága már egy éve válságban van, ennek a küzdelemnek tettek a végére pontot, amikor múlt hét pénteken bejelentették, elengedik egymás kezét. Közleményükben azt is elárulták, igyekeznek szeretetben és nyugalomban tovább nevelni két gyermeküket, közösen. Később Csuti fontosnak érezte hangsúlyozni, nem egy harmadik fél miatt ment tönkre kapcsolatuk.

Hétfőn azonban bombaként robbant a hír, miszerint Kulcsár Edina már tovább is lépett, ismét rátalált a szerelem, méghozzá a zenész G.w.M, azaz Varga Márk személyében. Az influenszer és a zenész egy-egy Instagram-posztban jelentette be a hírt, és egyikőjük sem mulasztotta el kiemelni, nem harmadik fél miatt mentek tönkre korábbi kapcsolataik, és amit éreznek, őszinte és mindentelsöprő szerelem. 

Nem kellett sokat várni arra sem, hogy Csuti is reagáljon a leírtakra. A Blikk megkeresésére elárulta, rendkívül csalódott és rengeteg kérdés van most benne, de igyekszik elfogadni a helyzetet.

„Nehéz erre hirtelen mit reagálni. Nagyon sok kérdés van most a fejemben, amire ez magyarázatul szolgálhat, de ülepednie kell a dolgoknak. Nem lenne szép, ha én véleményezném ezt a dolgot Edina és Márk között, továbbra is védelmezni szeretném a volt feleségemet”

– mondta, majd hozzátette, azt szeretné, hogy a gyerekeinek kiegyensúlyozott édesanyja lenne, amihez az kell, hogy Edina jól legyen lelkileg. 

„Barátkoznom kell a gondolattal, igen, hogy a gyerekeimmel is fog találkozni. Azt nem szeretném elmondani, hogy mikor tudtam meg a dolgot, de úgy érzem, hogy Edina nem mindig volt velem őszinte. Rettentően csalódott vagyok, azért is, ami a házasságunkkal történt és azért is - bár tudom, hogy ez az élet rendje -, amivel most szembesülnöm kellett. Amit még mondanék, azt inkább nem teszem, hogy a családom érdekeit védjem”

– árulta el Csuti, ám annyit mégis bevallott, hogy ő mutatta be Edinát és Varga Márkot egymásnak nemrégiben.

Némi plusz információa, ha nem követte volna az eseményeket:

Kulcsár Edina elment otthonról, vitte a két gyereket

Csuti szerint még nincsenek túl a nehezén

Több száz milliós vagyonon kell osztozniuk

(Kiemelt kép: dfp.hu)

Hamarosan piacra dobja egyedi, TISZA X AZAHRIAH snekaer kollekcióját a Tisza cipő az Astorián található boltjában. A rajongóknak nem árt majd igyekezniük, a cipők ugyanis mindössze két napig lesznek elérhetők.