Kulcsár Edina elment otthonról, vitte a két gyereket

Kislányuk fél éves volt, amikor elérkezett a mélypont.

2021. október 20., 07:37

Szerző:

Szabó-Kulcsár Edina és férje, a Csuti becenéven is ismert Szabó András a jelenleg futó, Nyerő páros című realityben szerepel. A házaspár azt mondja, azért vállalták el az RTL Klub celebvetélkedőjét, hogy megmentsék a házasságukat, erről már korábban is beszéltek. Kapcsolatuk ugyanis válságba került, miután második gyermekük, Nina megszületett. A kislány már másfél éves, de élete első hónapjaiban éjszakánként nem hagyta aludni a szüleit, akik emellett dolgoztak, vállalkozásaik voltak és házat is építettek. A kimerültség is hozzátett, hogy nem tudták megbeszélni, megoldani a problémáikat.

„Alig kommunikáltunk Csutival, és volt, hogy nagyon csúnyán összevesztünk, a kapcsolati problémáinkról sem tudtunk beszélni. Volt, hogy a két gyerekkel elmentem otthonról egy-két éjszakára. Mondtam Csutinak, ez az utolsó esélye, különben beadom a válópert. Lassú folyamat volt, hogy visszataláljunk egymáshoz”

– mondja Szabó-Kulcsár Edina a Blikk című lapnak egy hosszabb nyilatkozatban. Kapcsolati válságukról természetesen a műsorban is beszéltek, íme a vonatkozó műsorrészlet.

A szépségkirálynő-influenszer hozzáteszi, hogy a realityszereplés azért jött jól nekik, mert így lett egy kis idejük a férjével egymásra, tudnak dolgozni azon, hogy kapcsolatuk helyre jöjjön, újra egymásra találjanak. A most adásba kerülő műsor felvételei még a nyáron voltak, és Szabó-Kulcsárék azóta is ügyelnek arra, hogy legyen idejük egymásra: heti kétszer a gyerekek a nagyszülőknél alszanak.

(Kiemelt kép: RTL Klub / Sajtóklub / Nyerő páros)