Válságba került Kulcsár Edina házassága

Őszintén beszéltek problémáikról.

2021. október 19., 06:56

Szerző:

Erősen indította a Nyerő Páros az évadot, már rögtön az első adásban voltak kőkemény megmérettetések, összefeszülések, sőt, a műsor történetének legkínosabb jelenete is lezajlott, amikor is Kulcsár Edina nagy siettségében akkorát esett az udvaron, hogy arra még a néző is felszisszent. Azonban a második rész még ennél is izgalmasabbra ígérkezik a beharangozó alapján!

Úgy tűnik, nem véletlen, hogy Kulcsár Edina ekkora lendülettel vetette bele magát a műsorba, ugyanis ahogyan az a következő adásból kiderül, férjével, Csutival azért mondtak igent a Nyerő Párosra, mert válságba jutott a házasságuk. 

A beharangozóból egyelőre az okok nem derültek ki, de arre már korábban is utaltak, hogy heves viták vannak közöttük a hétköznapokban. A bemutatkozó kisfilmjükben a volt szépségkirálynő például elmesélte, hogy legutóbbi veszekedésükkor férje hozzávágta jegygyűrűjét, mire Edina kidobta azt a kukába. 

(Kiemelt kép: RTL Sajtóklub)

Az 55 év felettieket is beszippantotta a közösségi média. Többet nyomkodják a Facebookot, mint amennyi időt tévénézéssel vagy családi programokkal töltenek, 61 százalékuk szokott podcasteket hallgatni vagy nézni, és közel egyharmaduk volt már címzettje szexuális tartalmú üzenetnek.