Az RTL Klub nagyot kockáztat a Nyerő Páros új évadával

Végre kiderült, kik szállnak versenybe a nyerő páros címért!

2021. szeptember 30., 17:12

Szerző:

Hamarosan indul az RTL Klub szerelmes celebvalóságshow-ja, a Nyerő Páros. Immáron ötödször szállnak versenybe a sztárpárok, de ez az évad minden eddiginél izgalmasabbnak és egyben bizarrabbnak ígérkezik.

Az RTL Klub csütörtökön jelentette be, hogy október 18-án ismét elindul az egyik legsikeresebb produkciója, a Nyerő Páros. A műsor hétköznap esténként lesz látható, és ahogy már megszokta a közönség, Sebestyén Balázs és lelkes segítője, Kabát Péter vezetik majd a vetélkedőt. A csatorna közzétette azon nyolc sztárpár névsorát is, akik bekoltöznek a megújult villába és megküzdenek a Nyerő Páros címért. A felhozatal pedig igencsak érdekes! Olyan hírességek is szerepelnek majd a műsorban, mint Molnár Gusztáv, aki nemrégiben gyermekbántalmazási ügybe keveredett, vagy L.L. Junior és felesége, akikről kiderült, hogy épp egy durva szakítás után próbálják újjáépíteni kapcsolatukat. Persze a forgatás már nyáron, jóval a botrányok kirobbanása előtt lezajlott, de ezeknek fényében mégiscsak érdekes lesz nézni, vajon ki szerzi meg magának a legnyerőbb párosnak járó díjat.

 Íme a versenyzők teljes listája:

  • Nádai Anikó műsorvezető, és párja, Hajmásy Péter, vagy ahogy a barátai nevezik, Hagyma, marketing menedzser
  • L.L. Junior, azaz Lesi László Csaba zenész, dalszerző és felesége, Lesi-Körtvélyessy Kinga, művészeti titkárságvezető
  • Pataki Zita, az RTL Klub meteorológiai hírszerkesztője, kommunikációs tréner és férje, Szárnyas Attila informatikus, asztalos
  • Kulcsár Edina egykori szépségkirálynő és üzletember férje, Szabó András Csuti
  • Kárpáti Rebeka műsorvezető, szépségkirálynő is fodrászként dolgozó párja, Frohner Ferenc, azaz Fecó
  • Molnár Gusztáv színész és kedvese, Fazekas Vivien közgazdász és műkörömépítő
  • Somfai Péter kétszeres Európa-bajnok, világbajnoki ezüstérmes és olimpiai bronzérmes magyar párbajtőrvívónak, és felesége, a vívóedző Somfai Krisztina
  • az Éjjel-Nappal Budapest két sztárja: Kamarás Norbi, aki a sorozat Lalijaként ismert, és párja, aki a sorozatbeli barátnőjét is alakítja, Kármán Odett.

(Kiemelt kép és további képek: RTL Sajtóklub)