L.L. Junior felesége nem költözik vissza családi otthonukba

Az is kiderült, miért!

2021. szeptember 16., 10:44

Szerző:

L.L. Juniort még augusztus elején hagyta el a felesége. Akkor úgy tűnt, nem sok esély van a békülésre, a döntésük végleges, mivel mindketten találtak már új otthont maguknak. A rapper ráadásul el is kezdte árulni közös törökbálinti luxusingatlanukat.

Ezek után mindenkit megleptek, amikor közös képet posztoltak magukról. Kiderült, hogy gőzerővel dolgoznak a békülésen, találkozgatnak, és lépésről lépésre próbálják rendbehozni kapcsolatukat. A Story magazinnak most a pár egy ismerőse elárulta, hogy még mindig jó irányba halad a viszonyuk, azonban ha ismét összeköltözésre kerülne sor, valószínűleg nem régi házukba mennének vissza.

„Junior egy kacsalábon forgó palotát építtetett, de mégsem voltak ott boldogok. Ebből is látszik, hogy nem a pénz, a kényelem számít, hanem hogy két ember lelkileg egy egységet alkosson"

– nyilatkozta ismerősük, aki azt is elárulta, hogy Junior továbbra is árulja a házat, nem szeretné megtartani, és ha úgy döntenek, újra összeköltöznek, egy új helyen, tiszta lappal folytatják.

(Kiemelt kép: L.L. Junior Instagram-oldala)