Így jött össze Delhusa Gjon 40 évvel fiatalabb rajongójával

Családi viszályt okozott, amikor Fanni 18 évesen a szülei elé állt a nagy hírrel.

2021. november 25., 10:38

Szerző:

Delhusa Gjon is szerepelt a Hal a tortán című celebes-vacsorázós realityben a múlt héten (írtunk is róla!), és az egyik epizódban kedvese, Fanni is feltűnt. A 68 éves zenész és szerelme már nyolc éve élnek együtt boldogan, de a TV2 alább pont egy feszült pillanatot örökített meg.

Most Delhusa Gjon és szerelme kapcsolatáról a friss Story magazinban lehet olvasni néhány érdekes részletet. Fanni ugyanis annak idején, 2008-ban a Celeb vagyok, ments ki innent nézte, és ebben szerepelt az akkor 55 éves, háromgyerekes apuka. A lány ekkor a hírek szerint 16 éves volt, az interneten utánanézett a férfinak, küldött neki egy levelet, és ettől kezdve online kapcsolatban voltak. Két év után találkoztak először, majd innentől kezdve egyre többször látták egymást, végül Fanni 18 éves korában nagy lépésre szánta el magát. Szülei nem helyeselték a kapcsolatot.

„Csak akkor árultam el nekik, amikor 18 évesen összepakoltam a ruháimat, a könyveimet, s ott álltam az ajtóban, búcsúzkodva tőlük. Az édesanyámban és az édesapámban megállt a levegő, szólni sem tudtak, aztán kijelentették, hogy ha nem szakítok vele azonnal, őket többet nem látom, többet ne menjek haza”

– meséli Fanni a Story magazinnak.

A friss interjúból kiderül többek között az is, hogy végül rendeződött a kapcsolat Delhusa Gjon és szerelme szülei között, tekintve, hogy lányuk és a zenész már 8 éve boldog párkapcsolatban él egymással. A szülők annak idején helytelenítették gyermekük kapcsolatát a hírességgel, de most már le tudnak velük ülni egy, közös asztalhoz.

(Kiemelt kép: dfp.hu)