Galambos Lajos büszkén meséli: lánya elképesztő munkalehetőséget kapott külföldön

Galambos Lajos élő adásban büszkélkedett lánya, Galambos Bogi sikerével.

2022. augusztus 10., 13:06

Szerző:

Galambos Lajos elsősorban azért szerepelt az RTL Klub csatornán szerda reggel a Reggeli című műsorban, hogy a nyaralásáról beszéljen. A vakációban az volt az érdekes, hogy bár elváltak a feleségével, mégis együtt utaztak el. Mint kiemeli, úgy gondolja, ez a normális, hogy gyermekei anyjával továbbra is tud beszélni – és cáfolja, hogy újra összejöttek volna.

Gyermekeiről szintén büszkén beszélt a Lagzi Lajcsi néven is ismert zenész. A nagyobbik fia éppen Londonba készül, hogy megvédje közgazdasági masters diplomáját. Lányáról, Galambos Bogiról pedig a következőket mondja:

„a kislányom Párizsban egy világcégnél kapott lehetőséget. Benyújtotta, elfogadták, kiválasztották a tízből. De ez nagyon nagy világcég, és nagyon-nagyon büszkék és boldogok vagyunk.”

Galambos Lajos azt is hozzáteszi, hogy sok fellépése lesz még a nyáron, és ezzel kapcsolatban említi, hogy hiába próbálkozik új dalokkal vagy akár Brahms egy szerzeményével, a legnagyobb vastapsot mindig az Aranyeső és a Hosszú fekete haj kapja.

Íme a teljes interjú.

Galambosékról még többet!

Galambos Lajos lánya nyilatkozott szülei válásáról: Nehéz év volt számunkra

Galambos Lajos milliárdokért árulja luxuskúriáját, íme, mekkora bevételre számít

Ízléstelen és lelketlen: Galambos Lajos újra beszólt Majkának

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)