Kiderült, Galambos Lajosnak melyik börtönben kell majd letöltenie a büntetését

Galambos Lajost, azaz Lagzi Lajcsit annyira megviselte az ügy, hogy az ideg-összeroppanás szélére került.

2023. február 1., 09:38

Szerző:

Galambos Lajos áramlopási ügye még 2015-ben indult, és a büntetőper most ott tart, hogy megszületett a másodfokú ítélet, amit egyelőre hivatalosan még nem kézbesítettek a zenésznek. A Bors azt írja most, hogy a pletykák szerint a kecskeméti börtönbe kell majd bevonulnia a Lagzi Lajcsi néven is ismert mulatóssztárnak.

Galambos Lajos azonban nyilatkozott is a híresztelésre reagálva, és kijelentette, hogy továbbra sem gondolja, hogy valóban börtönbe kell majd vonulnia, hanem hisz önmagában:

„ha be kell mennem, hát bemegyek, de nem erre készülök, nekem nem ez van a táncrendemben.”

A múlt héten kórházba került trombitás többek között a következőket is hozzáteszi:

„én hiszek magamban. Egyedül én hiszek magamban.”

Legfrissebb nyilatkozatában pedig a következők is szerepelnek:

„az ügyvédeimmel érdeklődéssel várjuk az ítélet írásos formáját, ami véleményem és az írástudók véleménye szerint is, részben szembe megy az alaptörvénnyel és az ítélkezési gyakorlattal.”

Galambos Lajos emellett a Hot! magazinnak is nyilatkozott, arról mesélve, mennyire megviselték az elmúlt hét év procedúrái:

„egész életemben azt gondoltam, hogy mindent elviselek, de úgy érzem, hogy már belefáradtam a küzdelembe, és le akarom zárni az életemnek ezt a szakaszát. Ugyanis a közelmúlt történései a lelkemet és az egészségemet is komolyan megviselték. Természetesen vannak jobb és rosszabb pillanataim, de jelenleg egy idegösszeroppanás-közeli állapotban vagyok!”

(Kiemelt kép: Kunos Attila – dfp.hu)