Rossz hír: kórházba került Galambos Lajos

Nincs jó egészségügyi állapotban Galambos Lajos.

2023. január 27., 07:25

Szerző:

Néhány nappal ezelőtt ünnepelte a születésnapját Galambos Lajos. Az ünneplés helyett azonban kórházba került, mert fulladási rohamok törnek rá. A zenész elmondta, hogy a problémái leginkább lelki eredetűek, de már szervi problémákban is mutatkoznak. 

A trombitás fia annyira megijedt egy fulladási rohamnál, hogy mentőt akart hívni az édesapjához, de Galambos Lajos ezt nem engedte:

„Nem akartam, hogy mentő vigyen el a szeme láttára, de bevallom: én is nagyon megijedtem. Olyan fullasztó érzést azelőtt még sosem éltem át. Levegőért kapkodtam percekig. Nem sokkal később aztán bevonultam egy magánkórházba vizsgálatokra, amelyek elég rossz eredményeket hoztak, ráadásul még mindig nem jöttek rá, mi okozhatja a fulladásos rohamokat”

- nyilatkozta a Blikknek Galambos Lajos.

Kiderült, hogy a zenésztől azt kérték a gyermekei, hogy vegyen vissza a tempóból és ne szerepeljen állandóan, mert nem tesz jót neki:

„A gyerekeimnek tettem egy ígéretet, amit szeretnék betartani. Azt is kérték, hogy a zenéléstől is lépjek vissza, de azt mondtam, abból az egyből nem engedek. Az az életem. Az önkifejezésnek egy olyan része, ami megnyugtat, sőt, meg vagyok róla győződve, hogy gyógyít is, úgyhogy ebben nemet mondtam nekik. Amíg tehetem, addig dalolni és zenélni fogok. De én is érzem, hogy besokalltam és megfáradtam. Nem akarom, hogy tepsiben vigyenek el otthonról. Akár egy fulladásos roham miatt. De mindig is vasakaratú embernek tartottam magam, most sem akarok haknizni az egészségügyi gondjaimmal”
- folytatta a lapnak a trombitás. 
 

Galambos Lajos egészségéhez valószínűleg hozzájárul a hosszú éve húzódó áramlopási ügy is. Az érdekesség, hogy tavaly novemberben másodfokon is bűnösnek találták, s emiatt három és fél év börtönre ítélték, de az ítéletet nem kapta meg azóta sem hivatalosan. 

(Kiemelt kép: RTL)