Galambos Lajos a jövő héten már tényleg bevonul a börtönbe: íme minden, amit tudni lehet

Eredetileg februárban kellett volna Galambos Lajosnak bevonulnia, de halasztást kért.

2023. április 23., 06:13

Szerző:

Miközben Herczeg Zoltánt a héten éppen kiengedték a börtönből, addig úgy tűnik, Galambos Lajosnak viszont a napokban be kell majd vonulnia.

Az áramlopásért elítélt, Lagzi Lajcsi néven is ismert zenész ügye jó ideje bonyolódik, és februárban egyszer már úgy volt, hogy aznap bemegy a büntetés-végrehajtási intézménybe, de Galambos Lajos halasztást kért, így a kérelem elbírálásáig szabadlábon maradt. A halasztást egyre romló egészségi állapotára tekintettel kérte, de azt végül március elején elutasították. Azóta bő másfél hónap telt el, így egyre biztosabb, hogy a médiaszemélyiségnek készülnie kell a büntetése megkezdésére.

Nos, így tudja egy névtelenségbe burkolózó forrás is, aki azt mondja magáról, hogy Galambos Lajoshoz közel áll. Az illető a Bors című kiadványnak többek között a következőket mondta:

„bár a családtagjain kívül senkivel nem osztotta meg az időpontot, egyértelműen közeledik a dátum, hiszen Lajcsi viselkedése megváltozott.”

Még egy idézet a fülesből arról, Galambos Lajos mennyire a külvilágtól elzárva éli ezeket a napokat, amelyek minden bizonnyal az utolsó szabadon töltött napjai most hosszú ideig:

„a telefont szinte senkinek sem veszi fel, csak a gyermekeivel és a volt feleségével kommunikál, illetve egy-két régi baráttal.”

Galambos Lajosra 3 év 6 hónap börtönbüntetés vár, korábban az szivárgott ki, hogy Kecskemétre kell majd mennie a büntetését letölteni, így minden bizonnyal ezúttal is ebben az intézményben várják majd őt.

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)

 

Hamarosan piacra dobja egyedi, TISZA X AZAHRIAH snekaer kollekcióját a Tisza cipő az Astorián található boltjában. A rajongóknak nem árt majd igyekezniük, a cipők ugyanis mindössze két napig lesznek elérhetők.