Videó - Stohl András a börtönben töltött időről vallott: Borzasztó volt egyedül

A színészt és a családját is megviselte ez az időszak.

2022. április 14., 07:43

Szerző:

Habár ma már sokkal kiegyensúlyozottabb életét él Stohl András, a múlt emlékeitől nehéz megszabadulni. Az ismert tévés és színész legutóbb a TV2 Sztárban Sztár című műsorának volt az egyik nagy kedvence, valamint a magánélete is révbe ért: feleségével Vicával az első közös gyermeküket várják, így már ötgyermekes édesapa lesz. Most a 12 évvel ezelőtti autóbalesetéről mesélt Osváth Zsoltnak.

Stohl András balesete 2010. május 8-án hajnalban történt. A színész vérében később drogot és alkoholt is felfedeztek. A bíróság végül jogerősen 10 hónap börtönbüntetésre ítélte a TV2 sztárját, ám végül öt hónap múlva szabadlábra került. Most részletesen mesélt, hogyan élte meg élete legnehezebb időszakát.

„Nem hagytam senkit cserben, ott voltam, amikor a mentő megérkezik, a rendőrt nem vártam meg. Azt sem akartam, hogy Ancsi vigye el helyettem a balhét, hisz mindenki látta, hogy én vagyok ott a helyszínen. Drogot azóta egyáltalán nem használok, színpadra vagy kamera elé pedig soha nem megyek úgy, hogy ittam, erre pedig a kollégáimat is megkérem. Rendszeres alkoholfogyasztó vagyok, de csak otthon vagy előadás után. A családomat rettenetesen megviselte ez az eset, akkor is, ha nem mondták ki, vagy lehet, volt olyan is, amiről nem tudtam, hogy megviselte őket. Szeretném egyébként, ha már ezt befedné a homály, mert már tizenegy éve történt. Hálás vagyok, hogy letöltendő büntetést kaptam, tanultam belőle”

- mesélte a színész Osváth Zsoltnak, amit a Blikk szúrt ki.

„A börtönben nem voltam V.I.P. személy, magánzárkában voltam, és borzasztó volt egyedül, sétálni sem mehettem ki a többiekkel, mert az elején nagyon féltettek. Szerencsére a rabokkal jól kijöttem. Ott semmit nem tudsz, mérhetetlenül unalmas a lét. Nem művészuraztak, hanem Bucinak hívtak. Az az öt hónap nem múlt el nyomtalanul”

- mondta Stohl András.

A színész az adás során a gyerekkoráról is mesélt: édesanyja most már 92 éves, de máig jó egészségnek örvend és elmondása szerint jobb édesanyát nem is kívánhatott volna.  A színész édesapja már hosszú ideje nem él, de róla szintén szépen beszélt, habár elárulta, hogy néhány atyai pofont kapott az évek során. 

A teljes beszélgetést itt tekinthetik vissza:

Még több Stohl Andrásról

Ki ez az ismeretlen nő, aki gyereket akar Stohl Andrástól?

Fotó: Stohl András és felesége babát várnak

Stohl András vicces felkiáltással reagált, amikor megtudta, hogy a felesége várandós

(Kiemelt kép: Stohl András Instagramja)