Herczeg Zoltán hat hónap után hazatért a börtönből: fotók

Herczeg Zoltán fél évet töltött a börtönben, hazatérését rajongói üdvözölték.

2023. április 21., 07:21

Szerző:

Amint azt tegnap előre megmondták, csütörtök este valóban be is következett: Herczeg Zoltán divattervezőt hat hónap után hazaengedték a börtönből. Ez nem jelenti azt, hogy az ügyének vége lenne, mindössze annyit jelent, hogy az ügyészség hirtelen már nem tart attól, hogy Herczeg Zoltán megszökik vagy elrejtőzik az igazságszolgáltatás elől, sem pedig attól, hogy az 50 éves divattervező tanúk befolyásolásával vagy megfélemlítésével, tárgyi bizonyítási eszköz, okirat megsemmisítésével, meghamisításával vagy elrejtésével meghiúsítaná, megnehezítené vagy veszélyeztetné a bizonyítást. A híresség mostantól házi őrizetben várja, hogy ügye lezáruljon – ugyanez történt a jóval súlyosabb cselekményekkel vádolt Fekete Dáviddal is.

Nos, Herczeg Zoltánt csütörtök este egy rendőrnő bilincsben kísérte haza a lakására, erről fotókat lehet megnézni a Blikk cikkében.

A drogfogyasztással és -kereskedelemmel vádolt divattervező-médiaszemélyiség a közösségi médiában egyelőre nem jelentkezett még be, de barátai-követői a Facebookján már kommentben üdvözölték.

„Végre! Isten hozott, Zoli!!”

– írta egy hozzászóló csütörtök este a legutóbbi, azaz tavaly októberi poszt alá.

(Kiemelt kép: Kunos Attila – dfp.hu)