Fekete Dávid a börtönről vallott: A válóperes tárgyaláson tudtam meg, hogy a kisfiam kizuhant az ablakon

Fekete Dávid újra dolgozik, és két év után először adott interjút, méghozzá az otthonából, ahol házi őrizetét tölti.

2023. február 2., 08:16

Szerző:

2021 márciusában pattant ki Fekete Dávid ügye: a Megasztárból ismert énekesről kiderült, mekkora kárt okozott az autókereskedésével, börtönbe került, a felesége elvált tőle, de most már egy ideje házi őrizetben, nyomkövetővel a lábán tölti a büntetését. Fekete Dávid sosem nyilatkozott a médiának az egész hercehurca alatt, de most elérkezettnek látta az időt, hogy interjút adjon.

A Fókusz riportjából többek között az is kiderül, hogy a börtönben a zárkatársa segítségével megtért. Éppen ezzel esett egybe, hogy megtudta: egyik kisfiát súlyos baleset érte.

„Elkezdődött a válóperes tárgyalásom, ahol a feleségem elmondta, hogy az egyik kisfiam kizuhant a tetőtéri ablakból, négy napig intenzíven volt”

– idézi fel Fekete Dávid az emléket. A kisfiú azóta felépült, ikertestvérével együtt már 3 évesek.

A gyerekek így fogadták édesapjukat, amikor a férfi hazatérhetett a börtönből:

„a híresztelésekkel ellentétben abszolút nem fogadtak idegenként és azon imádkoztam, hogy mikor kijövök, mennyire jó lenne, ha pont itt lennének a gyerekeim. Senki nem tudta pontosan, hogy mikor lesz ez. És amikor kijöttem, pont úgy intéződött, hogy itt voltak és jöttem és megöleltem őket”

Az egykori énekes azóta a közösségi médiában tartja a kapcsolatot rajongóival-követőivel, és munkát is talált. Erről a következőket meséli:

„köszönöm is a lehetőséget a két cégnek, ahol dolgozhatom marketing-osztályvezetőként. Ezt home office-ban teszem heti négy napot, és egy napot a héten pedig el tudok menni Dunaújvárosba, ahol fizikailag is ott tudok lenni. Ez egy kicsit azért megkönnyíti a helyzetet, a sok gondolatot és érzést, amit ilyenkor az ember érez, egy kicsit lefoglalja.”

A vád szerint amikor Fekete Dávid cége végképp eladósodott, az egykori megasztáros akkor eladta a céget egy végstádiumú rákos betegnek, aki se nem tudta, se nem akarta tovább igazgatni a vállalkozást. Ezekkel kapcsolatban Fekete Dávid csak ennyit mond:

„szeretném tisztázni mindazt, ami ellenem vádként felmerült.”

Az énekes még további nyilatkozatot ígér erről a jövőben. Ha a vádak bizonyítást nyernek, akár 15 év szabadságvesztést is kiszabhatnak rá.

(Kiemelt kép: RTL/Fókusz)