Fekete Dávid több mint egy év után először találkozott az ikerfiaival

Fekete Dávid édesanyja otthonában van házi őrizetben.

2022. július 7., 08:52

Szerző:

Amikor Fekete Dávid megérkezett édesanyja győri otthonába akkor éppen ott tartózkodtak az ikerfiai is, akik 14 hónap után először látták az apjukat. Ádin és Máté azonban a korukból kifolyólag nem sok mindenre emlékezhetnek az apjukból, ezért érthető módon nem fogadták kitörő örömmel. 

Egy szomszéd is megszólalt az egykori énekes érkezésével kapcsolatban:

„Éppen a ház előtt sétáltam, amikor fékezett mellettem egy rendőrautó, kiszálltak a rendőrök és bekísérték Dávidot a házba. Azonnal rájöttem, hogy itt fog élni az anyukájánál, amin nincs mit csodálkozni, hiszen nyilván földönfutó lett az ügye miatt”

- mesélte az illető a Borsnak, aki nem sokkal később Fekete Dávid volt feleségét, Reginát látta megérkezni, aki egyáltalán nem tűnt boldognak.

Alig telt el pár perc, már érkezett is sietve egy fiatalember kíséretében az asszonyka, akin látszott, hogy nagyon feldúlt. Gondolom ő éppen úgy nem örült annak, hogy a srác kiszabadult, ahogyan én sem annak, hogy a lépcsőházunkba lakik majd és emiatt ki-be járnak nálunk a rendőrök, meg talán azok is, akiket megkárosított”

- folytatta a szomszéd.

A szomszéd elmondása szerint Regina sietve érkezett és ugyanígy távozott. Az arcára rá volt írva, hogy találkozott Fekete Dáviddal, mert nagyon feldúltnak tűnt, valamint a két kisfiú is, akiket kézen fogott a fiatal édesanya. 

Még több hír Fekete Dávidról

Fekete Dávid exfelesége nem boldog attól, hogy a volt énekes már nincs börtönben

Fekete Dávidtól most vált el a felesége, a volt énekes nem tudja fizetni a gyerektartást

Fekete Dávid exfelesége kizárólagos gyerekfelügyeleti jogot követel

(Kiemelt kép: dfp.hu - Bánkúti Sándor)