Fekete Dávidtól most vált el a felesége, a volt énekes nem tudja fizetni a gyerektartást

Fekete Dávid a letartóztatása óta, azaz egy éve nem látta a fiait.

2022. május 6., 07:42

Szerző:

Fekete Dávidot tavaly ilyenkor tartóztatták le azután, hogy az egykori megasztáros a gyanú szerint 100 millió forintot sikkasztott el autókereskedésével. A 35 éves énekes felesége, Regina aztán beadta a válókeresetet, sőt, idő közben új kapcsolatot is kezdett. A Blikk című lap azt írja, hogy a házasság felbontásának procedúrája most ért véget, azaz a bíróság most, egy évvel a per megindítása után végre hivatalosan is kimondta a válást.

„A kapcsolattartás szabályozva lett, Dávidnak van lehetősége látni a gyerekeket”

– nyilatkozta a volt feleség ügyvédje a lapnak. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az egykori énekes valóban találkozik is két és fél éves ikerfiaival: az anya nem szeretné őket bevinni a börtönbe, és a gyerekek videócseten sem tartják a kapcsolatot apjukkal.

Szabályozva lett minden bizonnyal ezen kívül a gyerektartás kérdése is, de a Blikk a család egy ismerősétől többek között azt tudta meg, hogy Fekete Dávid jelenleg nem képes fizetni semmit – hiszen a börtönben dolgozni nem tud, viszont vagyon helyett jelentős adóssága van. Az idén év elején érkezett hírek szerint az egykori énekes 73 millió forinttal tartozik.

(Kiemelt kép: dfp.hu)