Fekete Dávid 73 milliós adósságot hagyott feleségére

Az asszony most azt igyekszik bebizonyítani, nem volt köze Fekete Dávid ügyleteihez.

2022. február 21., 10:58

Szerző:

Fekete Dávidot egy évvel ezelőtt vették őrizetbe több mint 100 milliós csalás, közokirat hamisítás és tizenegy rendbeli vagyon elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Felesége, Regina ezek után kérvényezte a válást, ami nem csak azért fontos a számára, mert szeretné lezárni kapcsolatát ikergyerekei apjával, létszükséggé vált.

Mint kiderült, Fekete Dávid korábban felesége nevében egy céget hozott létre, amire 73 millió forintos hitelt vett fel, mindezt azonban Regina tudta nélkül. A kölcsönt természetesen nem fizette vissza az énekes. A háromgyerekes édesanya most azon van, hogy bebizonyítsa, semmi köze nem  volt férje ügyleteihez, így ez az óriási tartozás sem az ő terhe.

Az asszony egyébként nagyon nehéz helyzetben van, mióta férje becsődölt és börtönbe került, egyedül neveli három gyermekét, amit nehezen bír, párja és szülei anyagi segítségére szorul.

A Bors információi szerint a tárgyalásra napokon belül sor kerülhet, amelynek során Fekete Dávidot személyesen meghallgatják. Ez történhet a tárgyaláson és online is, így az énekesnek egy év után lehetősége van pár órára elhagyni a börtönt. A bontóper végén azonban elveszítheti a gyerekeit is...

(Kiemelt kép: Fekete Dávid Facebook-oldala)