Felesége is beperelte Fekete Dávidot

A volt megasztáros énekes szakértők szerint 11 évre is számíthat.

2021. május 10., 08:06

Szerző:

Üzletszerűen elkövetett sikkasztással gyanúsítják Fekete Dávidot, akinek őrizetbe vétele után sorsáról a bíróság dönt majd, ám ahogy arról korábban beszámoltunk, felesége azonnal benyújtotta a várókeresetet, a Blikk szerint pedig be is perelte. Szakértők szerint akár tizenegy év börtönre is ítélhetik, ikrei nélküle nőhetnek fel.

A bulvárlap szerint a volt megasztáros énekes felesége nevére alapított, ám valójában általa vezetett vállalkozással 73 milliós hitelt vett fel, aminek sorsáról semmit nem tud a három gyerekes anyuka. Fekete Dávidnak saját bevallása szerint is százmilliós tartozása van, többen feljelentést tettek ellene. Hétfőn őrizetbe üzletszerűen elkövetett sikkasztás és más bűncselekmények gyanúja miatt, majd csütörtökön előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság.

(Kiemelt kép: Fekete Dávid Hivatalos Facebook-oldala)

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.