Fekete Dávid felesége új férfival kezdett kapcsolatot, meg is mutatta szerelmét

Az énekes május óta börtönben van, neje három gyerekkel nem akart tovább magányos lenni.

2021. november 11., 08:23

Szerző:

Fekete Dávid májusban került előzetes letartóztatásba, miután fény derült arra, hogy százmilliókat sikkasztott és rengeteg embert károsított meg. Az annak idején a Megasztárral híressé vált énekes a börtönben kapta meg a válási papírokat, és felesége most a nyilvánosság elé állt azzal, hogy igen, van már új kapcsolata, sőt, fotókat is mutatott a férfiról.

A feleség, Regina a Reflektor Online című oldalnak beszélt kapcsolatáról, a képeket is ide kattintva lehet megnézni. Az illetőt Márknak hívják, és már egy ideje együtt vannak, de csak most döntöttek úgy, hogy vállalják a nyilvánosságot, azonban csak egyetlen interjú erejéig, mivel a férfi a jövőben sem kíván a lapokban szerepelni. A feleség többek között a következőket mondja új kapcsolatáról:

„az az igazság, hogy Dávid már tavaly karácsony előtt elhagyott bennünket. Közel egy év elteltével ennyire fiatalon nagyon nehéz három gyermekkel egyedülálló anyaként és nőként magányosan élni, így természetes volt számomra, hogy nyitott voltam egy új kapcsolatra. Néhány hónapja tart már a kapcsolatom Márkkal és nagyon boldogok vagyunk. Úgy érzem, hogy a múltat annak ellenére is sikerült lezárnom magamban, hogy Dáviddal még sajnos vannak közös fonalak. Ezeket el kell majd vágnunk, de nyilván ő mindig a gyermekeim apja marad. A zajló büntetőügy kimenetelétől függetlenül az ügyvédemmel, dr. Pikali Petrával együtt arra törekszünk, hogy Dávid a gyermekei életének ugyanúgy részese lehessen a továbbiakban, mint ahogy eddig is, mert egyébként ő kiváló apa, imádja a gyermekeinket. Márknak is van már egy kislánya az előző kapcsolatából, így amikor ő is velünk van, akkor egy szép nagy család vagyunk.”

Mindezzel együtt Fekete Dávid nem találkozott a gyermekeivel a letartóztatása óta, mert nem szeretné, hogy a kicsik a börtönben lássák apjukat. Erről ide kattintva olvashat többet korábbi cikkünkben.

(Kiemelt kép: dfp.hu)