Fekete Dávid exfelesége nem boldog attól, hogy a volt énekes már nincs börtönben

Fekete Dávid nemrég szabadult a rácsok mögül, most háziőrizetben van.

2022. július 6., 07:25

Szerző:

Fekete Dávid volt felesége, Regina elárulta, mit érez azzal kapcsolatban, hogy a gyermekei apját kiengedték a börtönből és most háziőrizetben várja az ítéletet. A volt énekest azzal vádolják, hogy 320 millió forintot csalt és sikkasztott el. Most a Megasztár egykori sztárja találkozhat rég nem látott ikerfiaival is. 

„Őszintén megmondom kicsit megijedtem, amikor megtudtam, hogy Dávidot kiengedték. Fogalmam sincs, hogy a gyerekeink szempontjából hogyan kezeljem ezt a helyzetet, hogy egy olyan emberrel kell találkozniuk, akit igazán nem is ismernek. Ez a gondolat számomra ijesztő. Tudom, hogy ez csúnyán hangzik, de amikor megtudtam, hogy bent marad a börtönben, akkor egy kicsit örült a lelkem, de most nem vagyok boldog”

- mondta Fekete Dávid volt felesége a reflektoronline.com-nak, amit a Bors szúrt ki. 

Regina azt is elárulta, hogy az elmúlt másfél év alatt egyetlenegyszer látta az énekes a gyerekeit videóhíváson keresztül. Fekete Dávid édesanyja azt mondta a fia volt feleségének, hogy a hívás rendben zajlott, örült, hogy látta a gyerekeket, ám a fiúk nem fogták fel, hogy mi történik, hiszen még kicsik.

„Mivel a gyermekeim apja, így sosem mondanám azt, hogy ne lássa őket”

- mondta Fekete Dávid volt felesége.

„A jogerős ítéletben szabályozva van a kapcsolattartás, aminek természetesen maradéktalanul eleget fogok tenni, tehát Dávid több mint egy év után élőben találkozhat a gyerekeivel. Ugyanakkor őszintén megmondom, hogy nagyon kevés esélyt látok arra, hogy Dávid a biológiai apaságon túl, igazi apjuk legyen a fiúknak. A gyermekvállalás felelősséggel jár és a gyerekeknek szükségük lett volna az apjukra. Szomorú vagyok, hogy ez nem így lett”

- jelentette ki az édesanya.

Fekete Dávid magánélete

Fekete Dávidtól most vált el a felesége, a volt énekes nem tudja fizetni a gyerektartást

Fekete Dávid exfelesége kizárólagos gyerekfelügyeleti jogot követel

Fekete Dávid nem látta a gyerekeit, amióta letartóztatták

(Kiemelt kép: dfp.hu)