Fekete Dávid mélyen vallásos lett a börtönben: kiderült, mivel szeretne foglalkozni a jövőben

Fekete Dávid 14 hónap után került a börtönből házi őrizetbe.

2022. július 8., 07:46

Szerző:

Fekete Dávid jelenleg az édesanyja lakásában tartózkodik házi őrizetben. Az énekest 320 millió forintos csalással és sikkasztással vádolják. A Győri Törvényszék jövő héten hoz ítéletet azzal kapcsolatban, hogy maradhat-e az édesanyjánál vagy akár 15 év börtönbüntetést is kaphat. A Megasztár egykori sztárjában a gyerekei és a hite tartották a lelket.

A Blikknek megszólalt Fekete Dávid ügyvédje, dr. Kaposi Gergely azzal kapcsolatban, hogy a zenész újra láthatta a fiait:

„Hatalmas meglepetés volt. Egymás nyakába ugrottak és órákig játszottak. A kicsik az elmúlt időszakban csak képről és videófelvételről látták az édesapjukat, és Dávid is csak így látta őket, egy alkalommal pedig egy Skype-videóbeszélgetést is sikerült tető alá hozni a kicsikkel”

- mondta a lapnak.

Érdekesség, hogy nemrégiben egy szomszéd nyilatkozott a találkozásról, aki szerint annyira nem volt felhőtlen és Fekete Dávid volt felesége, Regina feldúltan érkezett meg a kicsikért, akikkel később kézen fogva sietve távoztak az énekes édesanyjának a lakásáról.

Az ügyvéd arról is beszélt, hogy az énekes már tudja, mivel szeretne foglalkozni:

„Dávid rengeteget olvasta a Bibliát a börtönben, és teológiai tanulmányokat is folytatott. Szeretne a hittudománnyal sokkal mélyebben foglalkozni. Sőt, táborokban és rendezvényeken tartana előadásokat fiataloknak, akiknek a saját példáján keresztül mutatná meg, hogyan kezeljék a korán érkező sikert, illetve hogyan kerüljenek közelebb Istenhez.”

dr. Kaposi Gergely elmondása szerint Fekete Dávid eltökélt, hogy újra dolgozzon, hiszen a büntetőeljárás sokáig elhúzódhat. Az énekes életében még mindig a zenei pálya lenne az elsődleges és szeretne még lehetőségeket kapni.

Még több hír Fekete Dávidról

Fekete Dávid exfelesége nem boldog attól, hogy a volt énekes már nincs börtönben

Fekete Dávidtól most vált el a felesége, a volt énekes nem tudja fizetni a gyerektartást

Fekete Dávid exfelesége kizárólagos gyerekfelügyeleti jogot követel

(Kiemelt kép: dfp.hu - Bánkúti Sándor)