Herczeg Zoltánt divattervezőként ismerjük, de van egy másik diplomája is, teljesen más szakmában

Herczeg Zoltán képesítést szerzett egy olyan területen, amelynek semmi köze a divathoz.

2022. október 31., 07:25

Szerző:

Az elmúlt egy hét egyik legtöbbet emlegetett hazai híressége Herczeg Zoltán volt, aki kábítószer birtoklásának és kereskedelmének vádjával letartóztatásba került. A hír az 50 éves divattervező barátaiból nagy felháborodást váltott ki, és többen is kiálltak Herczeg Zoltán mellett, mondván, hogy nem tartják lehetségesnek, hogy a férfi kereskedett volna kábítószerrel, így valami egyéb lehet a háttérben.

Nos, nem sokkal az ügy kipattanása előtt Herczeg Zoltán arról beszélt az RTL-en a Reggeli című műsorban, hogy KÉK néven új mozgalmat indított, aminek fókuszában a környezet védelme és a fenntartható életmód előmozdítása áll. Kevesen tudják, de a pályamódosítást Herczeg Zoltán tanulmányokkal és vizsgával is megalapozta: a nyáron aranykalászos gazdaként szerzett képesítést.

Bizonyítványát posztolta is egyébként az Instagramra.

Arról, hogy a KÉK mozgalommal pontosan mit is szeretne elérni, az alábbi, múlt heti interjúban beszél részletesebben. Többek között a következőket mondja:

„egy olyan mozgalmat szeretnék létrehozni (ezt félig-meddig már el is kezdtem csinálni, és elég jó húzása van, tehát elég sokan csatlakoztak), amely egy olyan újfajta közösségi létezést, közösségi kultúrát óhajt megteremteni, ami egyébként volt a múltban és kényszerűség lesz a jövőben, ami máshova helyezi a fókuszt. Ami a fenntarthatóságra helyezi a fókuszt. Ami a környezetvédelemre helyezi a fókuszt.”

(Kiemelt kép: RTL/Reggeli)