Herczeg Zoltánnak egy rossz tulajdonsága van barátja szerint, ezért kerülhetett most a csávába

Herczeg Zoltán ügyében foglalt állást barátja, Lukács Miki.

2022. október 26., 08:14

Szerző:

Herczeg Zoltán letartóztatásának híre megrázta a közvéleményt kedden, és az 50 éves divattervező mellett egyre több barátja áll ki, így tett például Czutor Zoltán egy elgondolkodtató nyilatkozattal. És ezt tette Lukács Miki is az alábbi Instagram-videóban, amiben a műsorvezető-médiaszemélyiség azt mondja, nem hiszi el, amit a vád tartalmaz, azaz azt, hogy Herczeg Zoltán kábítószerrel kereskedett volna. Így beszél barátjáról:

„ismerem őt viszonylag régen, szerintem ő egy nagyon-nagyon jó ember, egy tök jó designer, ő egy szív-lélek ember, tele empátiával, tele kedvességgel. Ő egy divattervező, aki ruhákat tervez és nemrégen pedig lakásokat designolt, azokat értékesítette, és a ruháit is értékesíti – de nem kábítószert, eszében sem volt ilyet csinálni.”

Lukács Miki a következő példával illusztrálja, hogy Herczeg Zoltánban milyen személyiséget ismert meg:

„ő egy idealista ember, aki nemrégen még azt mesélte nekem, hogy szerinte ha valaki igazán helyénvaló módon beolvasna Putyinnak, akkor Putyin kivonulna Ukrajnából.”

Talán a következő tulajdonsága okozhatta, hogy most ez az eset megtörtént vele:

„ha valami rosszat kell róla mondani, akkor az az, hogy végtelenül naiv. Szerintem így került ebbe a csávába most is. Szerintem vagy rosszkor volt rossz helyen, vagy valaki behúzta a csőbe.”

Lukács Miki a videó végén a következőkkel zárja a mondanivalóját:

„nagyon-nagyon jó ember és biztos vagyok benne, hogy amivel most vádolják, azt nem követhette el.”

Alább lehet megnézni a teljes videót.

Herczeg Zoltán egyébként lapértesülések szerint már fellebbezett is az előzetes letartóztatását elrendelő határozat ellen.

(Kiemelt kép: Máté Krisztián – dfp.hu)