Czutor Zoltán szerint Herczeg Zoltánt csőbe húzták a droggal: Leszámolásízű a dolog

Czutor Zoltán jó barátja Herczeg Zoltánnak, vannak bizonyos sejtései a letartóztatással kapcsolatban.

2022. október 25., 14:43

Szerző:

Czutor Zoltánt a Belmondo együttes frontembereként ismerik a legtöbben, de most Herczeg Zoltán letartóztatásával kapcsolatban kereste meg őt az Index. Azért őt, mert a két Zoltán régóta ismeri egymást és jó barátságban vannak, és azért most, mert nemrég derült ki, hogy pénteken letartóztattak valakit kábítószer-birtoklás és -kereskedelem gyanújával, és most hozták nyilvánosságra, hogy az illető Herczeg Zoltán divattervező.

Czutor Zoltán valószínűtlennek és életszerűtlennek tartja, hogy a sikeres designer közben egyúttal drogkereskedő is lett volna, így felmerül benne egy másik lehetséges magyarázat arra, hogy mi történt igazából.

„Nekem leszámolásízű a dolog, van egy ilyen érzésem, állítólag csőbe húzták, de nyilván részleteket én sem tudok az ügyről”

– szerepel Czutor Zoltán nyilatkozatában.

Hasonló gondolatokat fejezett ki Herczeg Zoltán egy másik barátja, aki a Blikknek nyilatkozott, de neve elhallgatását kérte. Ő többek között ezt mondta:

„szerintem tőrbe akarták csalni, valaki feljelenthette, mert úgy tudom, névtelen bejelentés alapján fogták el. Nem szeretnék találgatni, de köztudott Zoli baloldali hozzáállása, még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy politikai üzenete van ennek az egésznek.”

Ha kíváncsi arra, hogy mik Herczeg Zoltán politikai nézetei, többek között ezt a cikket ajánljuk, megintcsak az Indextől. Spoiler: lemaffiózózta a Fideszt.

Frissítés!

A 24.hu közben megtudta, hogy Herczeg Zoltán a fogyasztást elismerte, de a drogkereskedelmet nem, és fellebbez az előzetes letartóztatását elrendelő végzés ellen.

(Kiemelt kép: Kunos Attila – dfp.hu)