Czutor Zoltán felesége elmondta, mennyire megalázó módon bántak vele az első szülésekor

Czutor Zoltánék harmadik gyermekük megszületése kapcsán meséltek Hadas Kriszta sorozatában.

2022. május 17., 14:30

Szerző:

Czutor Zoltán és felesége, Czutor-Kilián Zsanett vállalták, hogy harmadik gyermekük megszületésének történetét kövesse végig Hadas Kriszta újságírónő és stábja. Így készült el a Jön a baba című sorozat új része, amely Czutor-Kilián Zsanett terhességét mutatja be. A baba, Franciska márciusban született meg, az erről készült felvételek a következő részben lesznek majd láthatóak.

Czutor Zoltán és szerelme a friss epizódban elmesélik megismerkedésük történetét: ebből kiderül, hogy a Czutor-Kilián Zsanett szülei egyáltalán nem örültek annak idején, hogy lányuk egy 20 évvel idősebb rockzenésszel köti össze az életét. A pár azonban már 12 éve van együtt, és idén harmadik közös gyermekük született meg, két fiú után egy kislány.

A videó egyik legmeghatóbb-legmegrázóbb része, amikor Czutor-Kilián Zsanett első, 2012-es szülésére emlékszik vissza, ami kifejezetten traumatikus élmény volt számára. A derült égből a terhesség 40. hetében jött az első villámcsapás.

„A 40. héten bementem egy rutinvizsgálatra a kórházba, ahol közölték velem, hogy »hát nem nagyon jól a CTG-eredmény«. Köszi, elsőgyerekes anyukaként egy ilyet hallani – ez borzalmasan megviselt. Elküldtek ultrahangra, és mondták, hogy már nem nagyon van köldökzsinór-áramlás, úgyhogy jó lenne, ha azonnal hazamennék, hoznám a férjem meg a motyómat, mert itt ma gyerek fog születni. Viszont egyáltalán nem tartottam ott testileg, hogy megszüljem. Nagyon-nagyon rossz élmény volt nekem az, hogy bekerültem egy olyan vajúdóba, ahol több ágy volt függönnyel elválasztva, amik véletlenül.... nem tudom miért, akkor nem voltak elhúzva a függönyök. Engem levetkőztettek anyaszült meztelenre úgy, hogy a férjemet nem engedték be hozzám, hogy mellettem legyen, viszont az összes vajúdó anyukának a férje bent maradt a szobában. Mondtam, hogy kicsit ez kellemetlen, de »nem baj, nincs idő semmire...« A mai napig egyébként nagyon megérint, mert emlékszem, hogy rád néztem, és annyit mondtam, hogy »ne haragudj, hogy nem tudom megszülni«”

– emlékezik vissza könnyek között Czutor-Kilián Zsanett, megerősítve, hogy megalázónak érezte ezt a helyzetet. Czutor Zoltán hozzáteszi, hogy ugyanennél a szülésnél a szülésznő „azonnal a pénzt kérte”, amit nem adtak oda neki. A második baba érkezésekor, 2016-ban direkt másik szülésznőt választottak, idén pedig a kellemetlenségeket elkerülendő a sorozatot szponzoráló Duna Medical Centerben született meg a kislányuk.

Országosan ismert személyiségek rossz élményei az egészségüggyel

Szinetár Dóra megdöbbentő vallomása: embertelen bánásmódban részesültek a kórházban

Szorcsik Viktória öccse kínhalált halt a kórházban: Sosem bocsátom meg, hogy így bántak a testvéremmel

Árpa Attila felháborodott, trágár kirohanásban szidja a magyar egészségügyet

(Kiemelt kép: Czutor Zoltán Instagramja)