Döbbenet, mit kérdezett Aurelio a rendőröktől, amikor kokaint találtak nála

Aurelio meg volt bilincselve, előkerült a kokain, és ekkor a realitysztár egy furcsa kérdéssel állt elő.

2022. február 25., 09:01

Szerző:

Folytatódik az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor a Life TV-n, és az új évad első szereplője Aurelio Onorato Caversaccio, aki azóta ugye már nem Hajdú Péterrel van összezárva, hanem egy igazi börtön többi fogvatartottjával – a felvétel még év elején készült. A műsorvezető maga is publikált néhány részletet a ma, azaz péntek este adásba kerülő műsorból, valamint a Bors című lap is megszellőztetett előre egy-két izgalmasabb részletet.

A fenti videóban Aurelio élete legnagyobb tragédiáit és ballépéseit sorolja felindultan, említve botrányos viselkedését a bíróságon, de exbarátnője abortuszát és édesapja halálát is. A műsorban ezen kívül elhangzik majd annak a története is, hogy az egykori Való Világ-győztest hogyan kapták a rendőrök drogbirtokláson. Az ellenőrzéskor Aureliónál kokaint találtak a rendőrök, és a médiaszemélyiség az esetre így emlékszik vissza:

„megvettem drága pénzért, hazajöttem, és akkor, életemben először kipakoltatták a zsebeimet. Le vagyok bilincselve, ki van rakva a kokain a motorháztetőre, és közben potyog le a földre. Úgy be voltam ijedve, hogy megkértem a nyomozót: »elnézést Uram, az, ami lepotyog, az nem lehetne…«”

Aurelio arra utalt ezzel, hogy ami már úgyis leesett a földre, azt nem szippanthatná-e fel, hogy ezzel oldja a stresszt. A cikk nem tartja szükségesnek kiemelni, hogy mi volt erre a rendőrök válasza.

(Kiemelt kép: Aurelio Instagramja)