Upsz: Aurelio rossz börtönbe próbált meg bevonulni

Ráadásul Aurelio fizetős online közvetítése is átverés volt állítólag.

2022. február 17., 15:25

Szerző:

A múlt hét szerdán írta meg a Bors című lap, hogy Aurelio Onorato Caversaccio már tudja, mikor kell bevonulnia a börtönbe, és hogy a szabadlábon töltött utolsó óráját élőben közvetíti majd. Mindezt a Való Világ 6 győztese is megerősítette az alábbi posztban, a fizetős közvetítés tegnap, azaz szerdán, éppen Aurelio születésnapján volt, állítólag százezreket hozott az emberrablásért 3 év 5 hónapra elítélt médiaszemélyiségnek.

Érdekes, hogy a fenti újságcikk pont azt emeli ki, hogy Aurelio már megkapta a behívót, de nem tudja, hova. Úgy tűnik, azóta sem sikerült tisztázni, hogy melyik börtönbe kell mennie Aureliónak. Most ugyanis a Blikk írja, hogy bár a realityszereplő a kecskeméti börtönben jelentkezett, és február 16-án közvetítette állítólagos bevonulását, a behívója igazából egy nappal későbbre, azaz mára szólt. Ráadásul nem is Kecskemétre kell(ett) mennie Aureliónak, hanem a Blikk információi szerint egy Budapesti büntetés-végrehajtási intézményben várják/várták a mai napon a jelentkezését.

A VV-sztár abban reménykedik, hogy jó magaviselete miatt nem kell mind a 41 hónapot leülnie majd, de ehhez minden bizonnyal az intézmény utasításainak ennél pontosabb betartása lesz szükséges mától kezdve. Aurelio mindenesetre a fenti posztban azt írta, hogy az élő közvetítés bevételének egy részét jótékony célra fordítja majd, a többit pedig kávéra,

Emberi dolog

Kocsis Tibor megosztotta élete legkínosabb dalszövegtévesztését: ő is zenés megemlékezésen bakizott

Tóth Andi véletlenül olyan intim videót posztolt magáról, amit azonnal törölnie kellett

Téves kilakoltatás miatt kell költöznie Bíró Icának - immár harmadszor

(Kiemelt kép: Aurelio frissen publikussá tett Instagramja)