Aurelio ezért reménykedik abban, hogy előbb fog tudni majd szabadulni

Bármelyik nap megérkezhet Aureliónak a levél, hogy be kell vonulnia a börtönbe 3 év 5 hónapra. Vagy tényleg annyira?

2021. december 14., 10:38

Szerző:

Egyik utolsó interjúját adta a Való világ győzteseként megismert Aurelio Onorato Caversaccio, mielőtt hamarosan börtönbe kell vonulnia. Amint azt a 168 is megírta, másodfokon enyhítették az első fokú ítéletet az általában csak Aurelio néven emlegetett médiaszemélyiség emberrablási büntetőügyében. Így egy korábbi tettéért kiszabott büntetéssel együtt a fiatalembernek 3 év 5 hónapnyi szabadságvesztést kell letöltenie.

A TV2 Tények plusz című műsorának alábbi riportjából kiderül, hogy bármikor megérkezhet a behívólevél, hogy Aureliónak meg kell kezdenie büntetése letöltését. De addig is az egykori realitysztár a családjával tölti az utolsó szabad karácsonyát a börtönbevonulás előtt.

„Nem mondom, hogy várom a postást, de majd jön, amikor jönnie kell”

– mondja Aurelio az interjúban, amiből az is kiderül, hogy reménykedik, hogy esetleg a 3 év 5 hónap letelte előtt hazatérhet majd, mégpedig jó magaviselete miatt.

„Még mindig azt mondják, hogy a remény hal meg utoljára, még bármi csoda történhet. Mármint olyan téren, hogy lehet, hogy nagyon kedvező lesz bent a viselkedésem, és ezáltal lehet, hogy előbb tudok szabadulni”

– reménykedik Aurelio a börtönbevonulása előtt. Íme a teljes interjú.

(Kiemelt kép: TV2/Tények plusz)