Másodfokon enyhítették VV Aurelio büntetését, íme mennyit kell ülnie

Első fokon 4 év szabadságvesztést kapott az egykori Való Világ-győztes.

2021. november 24., 15:47

Szerző:

2019 októberében volt, hogy Aurelio Caversaccio emberrablási ügyében megszületett az első fokú ítélet: a 2014-es Való Világ 6 győztesét akkor 4 év letöltendő szabadságvesztésre ítélték, de fellebbezés nyomán az eljárás folytatódott, és részben a koronavírus miatt egészen mostanáig elhúzódott.

A Blikk tudósítója ott volt a másodfokú eljárást lezáró tárgyaláson, és a lap cikkében el lehet olvasni amit a VV Aurelio néven is ismert médiaszemélyiség az utolsó szó jogán mondott. Az ítéletről szóló beszámoló pedig többek között a következőket tartalmazza:

„a bíróság megváltoztatta az első fokon eljáró bíróság döntését, így végül Aurelio büntetését 2 év 3 hónap börtönre enyhítették, valamint 67 ezer forint bűnügyi költség és további 100 ezer forint bűnügyi költség fizetésére kötelezik a sztárt. Aureliót korábban a drogügyei miatt 1 év és 2 hónap börtönbüntetésre ítélték, a bíróság döntésének értelmében ezt is le kell töltenie.”

A realitysztár még 2017-ben próbált meg visszaszerezni egy tartozást egy ismerősétől, ekkor került sor arra a tettre, ami a végső ítélet szerint mégsem minősül emberrablásnak. A sértett azt nyilatkozta, hogy azóta megbocsátott Aureliónak. Az olasz származású híresség májusban beszélt arról az RTL Klubon a Reggeli című műsorban, hogy édesapja halála óta megváltoztatta az életét, letette az alkoholt és nemrég új kapcsolata kezdődött.

(Kiemelt kép: RTL Klub/Reggeli)