Aurelio fizetősen közvetítette mai börtönbe vonulását – íme, mennyit keresett vele

Aurelio megkezdte a börtönben büntetése letöltését, utolsó üzleti vállalkozása egész jól sikerült.

2022. február 16., 14:55

Szerző:

Egy héttel ezelőtt jelentette be Aurelio Onorato Caversaccio, hogy megvan, mikor kell bemennie a börtönbe, de a dátumot akkor még nem árulta el. Nos, ez a nap a mai, és a médiaszemélyiség, aki annak idején a Való Világ villájába költözött be, most egy büntetés-végrehajtási intézménybe volt köteles bevonulni.

Aurelio előre elárulta, hogy élőben közvetíteni fogja utolsó szabadon töltött perceit, és hogy a közvetítés nem lesz ingyenes. Nos, ez így is lett, kétezer forintért lehetett figyelemmel követni az adást egy zárt csoportban az Instagramon. A Bors című lap azt írja, hogy az első 20 percben 154 néző figyelte a közvetítést, így ha valóban valamennyien kifizették a kétezer forintos díjat, akkor Aurelio az utolsó szabadon töltött órájával

308 000 Ft-ot keresett.

A VV6 győztese a börtönben töltött idő alatt is kereshet továbbá, amennyiben lesznek vevők a webshopjában: az onorato.hu oldalon ruhákat, kiegészítőket, valamint szakításkor átadható (mű)rózsákat lehet vásárolni.

Aurelio Onorato Caversaccio mától számítva 3 évig és 5 hónapig, azaz 2025 júliusáig lesz a börtönben az ítélet szerint, de a fiatalember reménykedik, hogy jó magaviselete miatt előbb szabadulhat majd.

Amikor pénz áll a házhoz

Tóth Andi trágár posztban fitogtatja, mennyit keresett 2021-ben

Gregor Bernadett elmondta, mennyit keresett az aktfotóival

Harry hercegék egy perc munkával félmillió fontot keresnek

(Kiemelt kép: dfp.hu)