Tóth Andi trágár posztban fitogtatja, mennyit keresett 2021-ben

Tóth Andi összegezte az elmúlt évét: depresszió, alkohol, tömött pénztárca, fain autó, többmisis nyaralás.

2022. január 14., 08:49

Szerző:

Tóth Andi csak most, január közepén jutott el odáig, hogy összegezze az elmúlt évet, és erről egy trágár szavaktól sem mentes posztot publikált az Instagramon. Nem volt ugyanis könnyű év számára (sem) a 2021-es, de kiemeli, hogy legalább jól keresett és kiegyensúlyozottabb, mint korábban.

Posztjában utal arra, hogy rengeteg mélypontot megélt, hogy sok kritika-támadás érte a közösségi médiában, hogy a sajtóban gyakran nem úgy szerepeltették, ahogy ő meg szeretett volna jelenni, de arra is, hogy megnyerte a Dancing With The Stars című vetélkedőt, hogy lett egy luxusautója, és hogy dalai nagy sikert arattak. A posztban a középső ujját mutatja mindkét kezével, és a következőképpen fogalmaz:

„na most, hogy mindenki posztolt már valami nyálas újévi fogadalmat, én jövök. 2021 nem hozott szerelmet, nem hozott se békét, se nyugodt perceket. Ellenben mélypontokat, depressziót, alkoholt meg mindent de... Őszintén kezdtem már feladni és elfogadni, hogy itt sosem lesz nyugtom. Sem az emberektől, sem a sajtótól, de még a „barátaimtól” sem. Fogalmam sincs, hogyan, de magam mögött hagytam mindezt, és csak magamra koncentráltam, ebből mi lett? Az év legsikeresebb dala, az egyik legsikeresebb műsor aranyérme, kibaszott tömött tárca, egészségesebb szervezet és ami a legfontosabb, egy erősebb, kiegyensúlyozottabb Andi. Hálás vagyok a Jóistennek, hogy magam mellett tudhatom ezt a két embert: Tóth Isti, Fejes Ada, akik mellettem voltak a tavalyi év konkrétan minden napján. Így utólag köszi, 2021. Akik meg jönnek ide baszogatni a képeim alatt, hogy nem megérdemelt a fain autó vagy a többmisis nyaralás, leszophatnak. Legalább ilyen sikeres évet szeretnék idén is!”

Tóth Andi a Karib-tengerről üzeni mindezt követőinek, provokatív nyaralási fotóiról ide kattintva olvashatja el-tekintheti meg összefoglalónkat.

Hazai hírességek és drága dolgok

Berki Krisztián és a Bentley

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvője

Vajna Tímea és a magánrepülőzés

(Kiemelt kép: Tóth Andi Instagramja)