Tóth Andi kiakadt: Ezért hiszik, hogy botrányos vagyok, mert ilyen faszságokat írnak meg

A DWTS-győztes énekesnő tagadja, hogy tivornyázott és beszólogatott volna.

2021. november 22., 07:54

Szerző:

Tóth Andi énekesnő szombat este megnyerte a TV2 táncos-celebes táncversenyét, a Dancing With The Starst. Az est összefoglalóját ide kattintva találja korábbi cikkünkben.

Az énekesnőnek vasárnap aztán új klipje jelent meg, és szintén vasárnap egy Instagram-sztoriban arról beszélt, hogy egy róla íródott cikkben kifogásol egy mondatot, amit nem enged, hogy így megjelenjen róla.

„Idézek egy bizonyos mondatot: „a balhés sztártól valami egészen mást várt a közvélemény, hiszen ő volt az, aki gondolkodás nélkül elküldött bárkit melegebb éghajlatra, beszólt boldog-boldogtalannak, vodkát locsolt a fejére, éjszakai tivornyákon vett részt, amelyeket gondosan dokumentált is a közösségi oldalain”. Jézus. Ezért hiszik azt, hogy én botrányos vagyok, mert ilyen faszságokat írnak meg, ami nem igaz. Kinek öntöttem vodkát a fejére? „Beszólt boldog-boldogtalannak...” Kinek szóltam én be, könyörgöm, mutass egyet?! „Éjszakai tivornyákon vett részt...” A tivornya azt jelenti, hogy Adrienn néha átjön?”

– neveti el a végét Tóth Andi, megmutatva, hogy barátnője éppen békésen mobilozgat mellette a pamlagon.

Szintén vasárnap jelent meg a Bors című lap cikke, amelyben Tóth Andi nyilatkozatában annak ad hangot, hogy örül, hogy nem az ő folyton botrányosként emlegetett életéről volt szó az utóbbi időben a Dancing With The Stars kapcsán, hanem a tehetsége is szóba került.

„Örülök, hogy legalább ebben a pár hónapban egy kicsivel többet foglalkoztak az emberek a tehetségemmel és a szorgalmammal, mint a balhékkal. Jólesett és reményekkel tölt el”

– többek között ez áll Tóth Andi nyilatkozatában. Az énekesnő új dalának címe Nincs ő, nem fáj, a klipet alább lehet megnézni-hallgatni.

(Kiemelt kép: Tóth Andi Instagramja)