A Dancing with the Stars győztese reggel fél hétkor vezetett haza az afterpartyról

Íme minden fontos/érdekes a döntőről sok videóval!

2021. november 21., 09:51

Szerző:

Szombat este véget ért a Dancing With The Stars második évada a TV2-n, és az utolsó adáshoz a zsűri kiegészült a tavalyi szezonban szerepelt Gabriela Spanic színésznővel, akinek új, tavaly forgatott sorozata érkezik majd a csatornára Alicia új élete címmel.

A négy legjobb versenyző közül a negyedik helyen Árpa Attila színész-producer, a harmadik helyen pedig Kamarás Iván színész végzett. A két legjobb pár tehát Tóth Andi és Andrei Mangra, illetve Kinizsi Ottó és Szőke Zsuzsanna lett.

Mindkét pár több produkciót is bemutatott a fináléban, fent Tóth Andiék, alább Kinizsi Ottóék láthatóak.

Volt még egy látványos finálé az eredményhirdetés előtt, itt Wolf Kati és Vastag Csaba énekel.

Az alábbi videóban tekinthető meg a bejelentés, hogy a két legjobb közül végül ki lett a nyertes.

Az Instagramról, konkrétan egy automatikusan eltűnő sztoriból ezen kívül még az derül ki, hogy a nyertes Tóth Andi a győzelem után reggel 6:24-kor éppen vezetett haza az afterpartyról. „Sofőrszolgálat” – kommentálta az énekesnő a Margit-hídnál közlekedő kocsiban az anyósülésen helyet foglaló testvére által készített videót.

Tóth Andinak az elmúlt hetekben a legemlékezetesebb DWTS-pillanatai közé tartozik, amikor arról beszélt, hogy egy szerény és alázatos férfival szeretne párkapcsolatot, illetve amikor arról vallott, hogy nem tud megbocsátani édesapjának.

(Kiemelt kép: TV2/Dancing with the Stars)