Tóth Andi meghökkentő nyilatkozatott tett arról, milyen férfira vágyik

Az énekesnő az ideális férfiról beszélt, aztán lenyomott egy nagyon szexi cha cha chát.

2021. október 24., 10:57

Szerző:

Tóth Andi a Dancing With The Stars című celebes vetélkedő szombat esti adásában egy olyan koreográfiát adott elő, amely a párkapcsolatokról szólt. A felkészülés közben a 22 éves énekesnő az énekesnő elmondta, hogy eddigi kapcsolatai mind tipikusan elég viharosak voltak, hol ő csomagolt össze, hol a párja. A nyilatkozatban hozzáteszi, most már egy komoly szerelemre vágyik, és azt is elárulta, milyen számára az ideális férfi.

„A legtöbb párkapcsolatomban ott bukott meg a dolog, hogy én már egy nagyon komoly kapcsolatra vágyom. És én egy nagyon csendes, nagyon nyugodt emberre vágyom, akinek egy teljesen átlagos munkája van, egy szerény személyisége, nyilván férfias, de ettől függetlenül alázatos”

– mondja Tóth Andi egy mosollyal az alábbi videóban.

A TV2 showműsorában ezután a tánc következett, Tóth Andi és Andrei Mangra ezúttal cha cha chát járt, miközben Zséda énekelt.

Az előadás a zsűrinek nagyon tetszett, a pár maximális pontszámot kapott, Ördög Nóra pedig azt jegyezte meg, hogy „ebben nagyon komoly töltet volt, ebben szex volt”.

Ördög Nóra, mint valamennyi zsűritag, 10 pontra értékeli Tóth Andiék táncát, és kiemel egy részletet, ami igazán tetszett neki:

„nagyon értékeltem, hogy még arra is volt energiád, hogy a melleidet a helyén tart. És ez a mai estén nekem is problémát jelent”.

A legutóbbi adás kiesőéért kattintson ide, külön cikkben írtuk meg, hogy ki az!

(Kiemelt kép: Tóth Andi Instagramja)