Tóth Andi: Nem engedi bennem valami, hogy megbocsássak az apukámnak

Kitárulkozás és könnyek a Dancing With The Starsban.

2021. október 18., 07:54

Szerző:

Gyermekkori emlékek – ez volt a téma a TV2-n szombat este a Dancing With The Stars című zenés-táncos celebvetélkedőben. Az est produkciói közül a legnagyobb visszhangot Tóth Andi előadása kapta, aki édesapjával való kapcsolatát próbálta megjeleníteni a színpadon egy bécsi keringővel. „A legfontosabb ezen a héten, hogy mindenkinek átjöjjön a sztorid” – mondja az énekesnő táncpartnere, Andrei Mangra az alábbi bemutatkozó videóban. Így aztán Tóth Andi szavakkal is elmeséli, milyen volt a kapcsolata az édesapjával.

„Az édesapám volt az, aki mindnyájunkat az életét megnehezítette a mindennapos viselkedésével meg azzal, ahogy hozzánk állt. Mi kb. mindig féltünk tőle, nem éreztük magunkat biztonságban otthon. [...] Az egyetlen hely, ahol el tudtam úgymond bújni, az a nagyon picike, apró hálószobám volt. A zene volt az, amihez fordultam ilyenkor mindig. És tudtam, hogy ez lesz a jövőm, csak nem ott”

– meséli Tóth Andi, aki azt mondta, amikor úgy döntött, ezt nem bírja tovább, és elköltözik, felmerült benne, hogy túl kicsi, és esetleg még be kéne fejeznie az iskolát, az érettségije azóta sincs meg. De végül mégis eljött otthonából, Erdélyből, és Budapestre utazott.

„15 éves korom előtti képek nem nagyon vannak meg nekem. Az a pillanat viszont tisztán megvan, ahogy felköltöztem és ott állok a sok bőrönddel egy szobában és egyedül vagyok. Az jó volt”

– emlékezik az énekesnő az életét meghatározó döntésre. Azt mondja, volt, hogy eszébe jutott, hogy meg kéne próbálnia újra elviselhető kapcsolatot kialakítania édesapjával, de úgy érzi, ez nem lehetséges.

„Valamiért nem engedi bennem valami, hogy megbocsássak az apukámnak”

– vonja le a konklúziót Tóth Andi a videó végén. Íme mindez táncban elmesélve.

A zsűri ezek után könnyek között értékelte a produkciót a lehető legmagasabb pontszámot adva az énekesnőnek, és bár többször is elhangzik az alábbi videóban, hogy nincsenek szavak, azért az alábbi videóban nem csak könnyek vannak, hanem beszéd is.

Az énekesnő utólag a Bors című lapnak nyilatkozott egy rövidet a témáról, többek között a következőket mondta azzal kapcsolatban, hogy nem igazán akart erről a témáról nyilvánosan beszélni:

„ha emlékek kellenek, tessék, ezek az én élményeim, ezek az emlékeim. De inkább a kitárulkozás, mint az álságosság.”

(Kiemelt kép: TV2/Dancing With The Stars)