Tóth Andi nem tervezi, hogy megszerzi az érettségit

Az énekesnő arról is nyilatkozott, hogy nemet mondott az RTL felkérésére, inkább a TV2-t választotta.

2021. augusztus 21., 10:21

Szerző:

Nagyinterjút közöl a Blikk Tóth Andi énekesnővel, aki névrokonához, Tóth Gabihoz hasonlóan nem szerezte meg az érettségit, mivel már 15 évesen tévésztár lett az X-faktornak köszönhetően. Annak kapcsán, hogy a covid mennyire nem kedvezett az előadóművészeknek, az énekesnő megkapja azt a kérdést, hogy nem gondolt-e arra, hogy szerez egy civil szakmát, vagy legalább az érettségit leteszi. Tóth Andi a következőket válaszolta erre:

„végigfutott az agyamon, de azt tudom, hogy engem nem lehet olyan helyzetbe hozni, amelyben ne találnám fel magamat. De nem fogalmazódott meg bennem ez a gondolat, és ha el is indulok valamerre, akkor is megragadok a szakmám szomszédságában.”

Az interjúban szóba kerül még Tóth Andi szerelmi élete, provokatív megjelenései a közösségi médiában és viszonya az énekléshez („az éneklést mint szakmát nem szeretem”), illetve az, hogy igaz-e, hogy Tóth Andit felkérte az RTL Klub, hogy legyen mentor az X-faktorban, de az énekesnő nemet mondott.

„Valóban megkerestek, de én hűséges típus vagyok, és összességében a TV2-től az elmúlt években többet kaptam. Kialakult itt egy „családi kör”, ismernek, elfogadnak, hívnak, és ezért nagyon hálás vagyok. Ráadásul a táncos műsor valóban óriási lehetőség. Szeretnék már csak olyan dolgokat elvállalni, amelyek építik a karrieremet, amelyeknek közük van a művészethez.”

– mondja Tóth Andi, aki az X-faktor ötödik szériájának győzteseként lett híres Magyarországon. A mindössze 22 éves énekesnő az interjúban kifejti azt a témát is, amit korábban már említett: hogy nem tartja feladatának, hogy példakép legyen, a kamaszokat neveljék a szüleik, ő hadd csinálja azt, amit szeretne.

(Kiemelt kép: Tóth Andi Instagramja)