Tóth Gabi: Nincs érettségi bizonyítványom, de igyekszem úgy élni az életem, hogy az példa lehessen

Tóth Gabi végre talált egy közösséget, ahol elfogadják és nem ítélkeznek.

2021. augusztus 16., 10:11

Szerző:

Tóth Gabi énekesnő a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus önkéntese és Ferenc pápa miséjét felvezető koncertjére készül. A 33 éves zenész most a hit, illetve elfogadás témájában tett közzé egy bejegyzést a blogjában, amit a Család.hu című oldalon vezet.

„Amikor elvállaltam, hogy az Eucharisztikus Kongresszus önkéntes hírnöke legyek, tudtam, hogy céltáblájává válok sok embernek. Tudtam, hiszen az vagyok, mióta elhagytam a szülővárosomat és úgy döntöttem, hogy a fővárosban próbálok boldogulni. Egy percre sem bántam meg a döntésemet, mert hihetetlen személyiségfejlődésen mentem keresztül, és minden éppen úgy történt, ahogy történnie kellett ahhoz, hogy elérjem, amit elértem az elmúlt évek alatt”

– kezdi a bejegyzést Tóth Gabi, arra a következtetésre jutva, hogy most megérkezett oda, ahova szeretett volna, minden úgy jó az életében, ahogy most van.

Az énekesnő korábbi karrierjének bizonyos állomásait, illetve szereplőit is említi, nem igazán pozitív összefüggésben:

„Jöttek-mentek a „barátok”, menedzserek, „segítők” az életemben, olyan volt a szívem, mint egy átjáróház. Mire megszerettem valakit, és elhittem neki, hogy én vagyok fontos számára, hogy nekem akar segíteni, kiderült, hogy valójában egy dolog érdekli velem kapcsolatban, és az a pénz. Mindenki formált rajtam kicsit, megpróbált a saját ízlésére faragni, ami ideig-óráig ment csak, mert abban a pillanatban, hogy például póthajat aggattak rám és habos-babos ruhákban fotóztak, bármennyire is mosolyogtam a képeken, az a Barbie baba nem én voltam, és ez rögtön lejött persze a közönségnek is.”

És miközben ma Tóth Andi pont arról beszélt, hogy nem érzi feladatának, hogy példát mutasson a kamaszoknak, Tóth Gabi viszont arról beszél, hogy ő igenis erre törekszik:

„Igen, vannak tetoválásaim, de ettől nem vagyok rossz ember. És igen, nincs érettségi bizonyítványom, de remélem, hogy a Jóisten látja, hogy a szívem tiszta és igyekszem úgy élni az életem, hogy az példa lehessen azoknak az embereknek, akik szintén keresik az útjukat. Rengeteget olvasok, képzem, fejlesztem magam, hiszek az élethosszig tartó tanulásban, még akkor is, ha nincs róla papírom.”

Tóth Gabi hozzáteszi még, minden bizonnyal a katolikus egyházra utalva, hogy visszatalált ahhoz a közösséghez, amelyik így fogadja el őt. „Nem ítélkeznek, nem aggatnak rám bélyegeket, egyszerűen csak engedik, hogy én Tóth Gabi legyek” – fogalmaz velük kapcsolatban a Péter Szabó Szilviára egyre jobban hasonlító énekesnő.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)