Tóth Gabi életmentő műtéte közben találkozott Istennel

Mesélt első isteni élményéről.

2021. augusztus 9., 10:16

Szerző:

Tóth Gabi múlt héten jelentette be, hogy az a hatalmas megtiszteltetés érte, hogy ő énekelhet Ferenc pápa budapesti miséje előtt. Akkor azt is elmondta, hogy egy új dallal is készül a különleges alkalomra, amihez hétvégén klipet is forgattak

Az énekesnő sokáig nem igazán beszélt vallásosságáról, ám mióta ő lett a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus nagykövete, egyre többször mesél hitéről. Legutóbb a BEST magazinnak például arról számolt be, hogy 18 évesen volt az első „isteni élménye". Akkor belső vérzés és tüdőembólia miatt életmentő műtétet végeztek rajta, ami közben elmondása szerint természetfeletti élményben volt része. Tóth Gabi azt is hozzátette, sokáig azt gondolta, felébredt az altatásból, és mások sem hittek neki, de azóta rájött, mi is történt valójában.

„Akiknek beszéltem az átélt élményemről, azt mondta: hallucináltam vagy álmodtam. Úgy éreztem, mintha valaki felemelt volna, és megszűnt bennem a félelem. Megkérdezték tőlem, hogy mit szeretnék. Azt feleltem, nekem itt nagyon jó. Egy hangot hallottam, ami azt mondta, hogy dolgod van, és visszatértem”

– mesélte az énekesnő a lapnak, aki azt is hozáttette, azóta történt már vele máskor is hasonló, épp ezért egyre erősebbnek érzi hitét.

„Tavaly egy koncerten volt hasonló élményem, és a duettpartneremnek is hasonló tapasztalása volt. Egyre erősebben érzem, hogy most találtam meg az igazi utam, és nem tudnak megrendíteni ebben.”

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Facebook-oldala)