Így készül Tóth Gabi a koncertre, amit Ferenc pápa miséje előtt ad

Új dal. Új stílus.

2021. augusztus 8., 10:10

Szerző:

Tóth Gabi a héten jelentette be, hogy ő énekel majd a Hősök terén Ferenc pápa miséje előtt. Az énekesnő azt is elárulta, hogy új dallal is készül majd a különleges és megtisztelő alkalomra, aminek hétvégén forgatják majd a klipjét. Erről osztott meg most néhány fotót!

Úgy tűnik, Tóth Gabi egy újabb stílusválozáson ment keresztül, és az alkalomhoz illőbb viseletet és frizurát választott a videóhoz. 

A visszafogottabb külső egyébként nagyon megosztja a netezőket. Egyrészről rengeteg pozitív hozzászólás érkezett, amiben azt írják a kommentelők, mennyire örülnek, hogy az énekesnő rátalált magára és a hitére. Illetve sokan odavannak a népi motívumokkal tűzdelt ruháiért és hosszú, fonott frizurájáért:

„Annyira szép vagy, nagyon jól áll ez a stílus, és nagyon szép anyuka vagy!”

vagy

„Én még nem látam olyan nőt, akinek minden hajtípus jól áll. Úgy látom, te vagy a kivétel! Gyönyörű vagy mindenféle frizurával.”

illetve

„Annyira jó látni hogy megtaláltad magad. Sok sikert a továbbiakban.”

Akadnak azonban szép számmal, akik egyáltalán nem értenek egyet azzal, hogy Tóth Gabi lép majd fel Ferenc pápa miséje előtt. Sokan megkérdőjelezik az énekesnő látszólag hirtelen jött vallásosságát és váratlan stílusváltását. Ilyen kommentek is érkeztek az elmúlt napokban Tóth Gabi közösségi oldalain:

„Április 1. lenne? Ez nagyon rossz vicc.”
„Igyekszem nyilvánosan senkit nem bántani, de nem hiszem el, hogy Ő erre a legalkalmasabb személy”
„Kicsit tultolja a Népművészetet szerintem,amúgy ez indiai,vagy kinai ruhának tűnik.”
„Nincs Magyarországnak egy elismert művésze sem akik méltók lehetnének erre a megtisztelő feladatra? Opera énekeseink hol vannak? Nem falú nap lesz ez a esemény. Szégyellje magát aki ezt kitalálta. Nem vagyunk még elég mélyen?”

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Facebook-oldala)