Berki Krisztián lecserélte luxusautóját: Bentley helyett mostantól ezzel jár

Szintén méregdrága járművet választott helyette.

2021. július 31., 08:50

Szerző:

Berki Krisztián jogosítványát közúti veszélyeztetés miatt vonták be, a bíróság júliusi ítélete szerint pedig minimum két évig nem is kaphatja vissza. Azonban ez nem tartja vissza Berkit attól, hogy száguldozzon a forgalomban. A Bors kapta lencsevégre, ahogyan egy méregdrága kerékpárral cikázik az autók között Budapest utcáin.

A lap megkérdezett egy szakértőt is, aki elárulta, egy különleges darabról van szó, aminek alapára két millió forint körül mozog, extra kiegészítőkkel viszont sokkal többe is kerülhet. A Bianchi E-Omniat, ebből is a T TYPE modellt egyébként kifejezetten városi közlekedésre, üzletembereknek fejlesztették ki.

„Sosem olcsó kategóriás járműveket vezettem, mindig fontos volt számomra a biztonság. Van egy szint, amitől nem adom alább. Mindig gyorsabb voltam, mint az élet, és gyorsabb vagyok, mint a gyalogosok, ezután is az leszek. Engem megállítani nem lehet, csinálom a dolgomat, mint ahogy eddig. Ha már az élet így hozta, és átélhettem a biciklizés előnyeit, keresem az elektromos babakocsit a születendő kislányomnak”

– árulta el a Borsnak Berki Krisztián.

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Facebook-oldala)