Itt vannak az első hivatalos fotók Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjéről

Várkonyi Andrea osztotta meg Facebook oldalán.

2021. szeptember 27., 11:42

Szerző:

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea pénteken örök hűséget fogadtak egymásnak. Az eseményt teljes hírzárlat övezte, csak találgatni lehetett, hogy mikor és hol mondják ki a boldogító igent, ahogyan az sem volt publikus, kik kaptak meghívót a lagzira, vagy hogy a menyasszony milyen ruhát választott magának.

De végre megérkeztek azok a képek, amikre az egész ország várt! Várkonyi Andrea maga posztolta ki Facebook-oldalára az első fotókat, amelyeken már friss házasokként szerepelnek.

Mivel a képek felhasználása tilos, így Várkonyi Andrea Facebook-oldalán, vagyis ITT nézheti meg a romantikus pillanatokat.

Az ifjú pár egy mesés virágkapu alatt áll, de láthatóan a dekorosok nem spóroltak a rózsákkal, még a földet is mindenhol szirmok borítják. A vőlegény visszafogott sötétkék öltönyt viselt, a menyasszony pedig egy Merő Péter által tervezett különleges mintázatú, törtfehér ruhát. A kommentekből jól kivehető, hogy sokaknak elnyerte tetszését Várkonyi Andrea hercegnős megjelenése, ahogy az is szemetszúrt többeknek, Mészáros Lőrinc teljesen átalakult, fogyásának köszönhetően mintha már egy teljesen másik ember lenne.

(Kiemelt kép: Várkonyi Andrea Facebook-oldala)