Exkluzív fotók Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvői helyszínéről

Valószínűleg itt lesz a lagzi!

2021. szeptember 22., 19:49

Szerző:

Úgy tűnik, igazak a pletykák, miszerint szeptember végén, egészen pontosan 24-én tartja Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea az esküvőjüket. A napokban ugyanis felmerült, hogy a pár egyáltalán nem ott tartja majd a lagzit, amiről eddig szó volt, vagyis Tihanyban, esetleg Tokajban, hanem Alcsúton rendezik meg a világra szóló lakodalmat, persze a legnagyobb titokban. A 168.hu úgy döntött, utána jár a híresztelésnek! 

Az Alcsúti Arborétum honlapjára már felkerült a kiírás, miszerint a park technikai okok/forgatás miatt szeptember 13-26. között zárva tart. Kollégáink az arborétumhoz érkezve valóban lezárásba ütköztek. A területet kordonokkal kerítették körbe, melyeket pluszban fekete textillel takartak el. A helyszínt biztonsági őrök hada vette körül, akik érdekes módon teljesen ellentétes tájékoztatást adtak. Egyikük szerint rendezvény lesz az arborétumban, másikuk pedig azt állította, filmforgatás zajlik a helyszínen. További árulkodó jel, hogy a területet az az Eurovéd Security Zrt. biztosítja, amely rendszeresen együttműködik Mészáros Lőrinc cégeivel, érdekeltségeivel.

Kollégáink egyébként meglepően tapasztalták, hogy a biztonsági őrök indokolatlanul sokan vannak ahhoz képest, mint ami egy átlagos filmforgatási helyszínen szokás, ezen felül pedig kifejezetten ellenségesek és idegesek lettek jelenlétüktől.

 

A helyszínen forgatásra utaló jeleket határozottan nem lehet felfedezni, ellenben rengeteg esküvőre emlékeztető dekoráció érkezett, mint például hófehér virágok, sátrak, székek. 

Bár biztosan állítani nem tudjuk, hogy valóban Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvője van Alcsúton készülőben, annyi bizonyos, sokkal valószínűbb, hogy lagzira készülnek, mint filmforgatásra! Annál is inkább, mert pár napja még nem volt semmi a területen, egy film díszleteit viszont jóval több ideig építik.

Kollégáink a helyi lakosokat is megkérdezték, mi készül az Arborétumban, akik közül többen azt állították, úgy tudják, valóban Alcsúton kel egybe a milliárdos és a műsorvezetőnő, ám erről a násznépet is csak az utolsó pillanatban értesítik.

(Fotók: 168.hu, kiemelt kép: Várkonyi Andrea Facebook-oldala/168.hu)