Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvője veszélybe került

Most biztosan izgulnak.

2021. szeptember 20., 07:28

Szerző:

Már tényleg csak napok vannak hátra Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjéig. Annyi bizonyos, hogy szeptember végére tervezte a nagy napot a milliárdos és műsorvezető menyasszonya, és ha hinni lehet a Story magazinnak, akkor egészen pontosan szeptember 24-én tartják a luxusesküvőt.

A hírekből az is kiderült, hogy valószínűleg magyarországi helyszínt választottak, szóba került Tihany és Tokaj is. De a legfrissebb információk szerint a pár az utolsó pillanatban értesítette a násznépet arról, hogy más helyszínre kell érkezniük. A naphire.hu úgy tudja, végül Alcsúton, a milliárdos egyik birtokán tartják a ceremóniát. Bármelyik hely mellett is döntöttek végül, annyi bizonyos, hogy szabadtéri esküvőt álmodtak meg, így most biztosan izgulnak!

Az időjárás előrejelzések ugyanis nem ígérnek jót erre a napra. Egyre biztosabb, hogy pénteken országszerte maximum 20-22 fokra és erősen felhős, ugyancsak szeles időre lehet számítani, helyenként kisebb-nagyobb zivatarral is számolni kell. Ez pedig minden esküvőszervező és menyasszony rémálma, hiszen nincs is szebb, mint egy koraőszi szabadtéri ceremónia a Balaton partján, egy csodás borvidéken vagy Alcsút mesés fái között...

(Kiemelt kép: Várkonyi Andrea Instagram-oldala, MTI/Máthé Zoltán)