Várkonyi Andrea lánybúcsújáról megdöbbentő információk szivárogtak ki

Fényűző lesz, ahogy az esküvő is.

2021. szeptember 16., 07:26

Szerző:

Vészesen közeleg Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjének napja. És bár a részleteket a legnagyobb titokban tartják már hónapok óta, de a Story magazin úgy tudja, szeptember 24-én kel egybe a milliárdos és a műsorvezetőnő. A lap értesülései szerint 130 fő hivatalos a lagzira, amelyen hírességekből nem lesz hiány, de egyelőre a pontos vendéglista nem publikus, ahogyan a helyszín sem, de annyi bizonyos, hogy fényűző luxusparty van készülőben.

A lap azt is megtudta, hogy Várkonyi Andrea egy exkluzív csajos bulival tervezi búcsúztatni függetlenségét, amelyre csakis legközelebbi barátnőit hívta meg. Ezek alapján ott lehet Doszpot Evelin, Gombos Edina, Pirner Alma és az egyik sminkes barátnője, Bettina is. Állítólag a Balatonon tartják a bulit, és az esküvőt megelőző napokban egy luxusvitorlással hajóznak majd ki. A szűk körű lánybúcsúnak speciális tematikája is lesz: állítólag a riói karnevált szeretnék megidézni.

Frissítés!

Várkonyi Andrea csütörtök délután egy Instagram-posztban reagált a fenti híresztelésekre, azt írja, a lánybúcsúja valóban megvolt már, de nem egy luxusvitorláson. A részletekért kattintson ide!

(Kiemelt kép: dfp.hu)