Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvőjén ezek a sztárok lehetnek ott

Rengeteg hazai sztár van a baráti körükben.

2021. július 5., 11:54

Szerző:

Jelenleg a fél ország azt találgatja, vajon milyen lesz Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvője. Elsőként az tartotta lázban a nagyérdeműt, hogy hol lesz az esemény. Aztán az, hogy ki lesz a sztárfellépő, és mindenki egyemberként hördült fel, amikor felröppentek a hírek, hogy a pár már le is szerződtette Jennifer Lopezt a lagzira. Várkonyi Andrea viszont nagyonhamar megnyugtatott mindenkit affelől, hogy nem is volt, és nem is lesz tervben egy VIP JLo fellépés.

A 168 óra nemrég azt is számbavette, vajon egy hazai tervezőt kérnek fel a menyasszonyi ruha megtervezésére, vagy Várkonyi Andrea inkább egy külföldi divatház luxus esküvői kreációját választja a nagy napra.

De ami még a menyasszonyi ruhánál is érdekesebb kérdés, hogy vajon kikkel szeretne ünnepelni a pár élete legfontosabb napján? Az ugyanis biztos, hogy több hazai híresség is szerepel majd a vendéglistán. Nézzük, kik azok, akik szinte biztosan meg lesznek hívva!

Doszpot Evelin

Várkonyi Andrea és Doszpot Evelin nagyon jó barátnők, kapcsolatukról pedig a Női titkok forgatásán is beszéltek. Akkor elárulták, hogy Andrea Evelinnek mesél legtöbbet magánéletéről.

Gombos Edina

A két televíziós barátsága is régre nyúlik vissza. Nemrégiben Várkonyi Andrea még Miamiban is meglátogatta barátnőjét, így feltételezzük, van olyan szoros közöttük a viszony, hogy Gombos Edina hazalátogasson az esküvő miatt.

Radics Gigi

Várkonyi Andrea nagyon szoros barátságot ápol Radics Gigivel és családjával, akik nemrégiben egy hatalmas meglepetéssel is készültek a születésnapjára. Így teljesen biztos, hogy ők előkelő helyen szerepelnek a vendéglistán.

„Vannak olyan barátságok, hogy az első pillanattól olyan, mintha ezer éve jóban lennétek. Ilyenek nekem Gigiék, teljesen összenőttünk. Benne vannak a mindennapjaimban. Nem is lakunk messze egymástól, és Gigi anyukája segített berendezni az új lakásomat is. Hihetetlen jó emberek, és ilyen családi érzéssel teli ez a barátság”

– mesélte a műsorvezető anno a Borsnak.

Hevesi Kriszta

A szexuálpszichológussal is régre nyúlik vissza barátságuk. A Blikknek korábban őszintén meséltek arról, mennyire közel állnak egymáshoz, sőt még azt is elárulták, hogy együtt kezdtek el rudtánc-edzésekre járni.

Azurák Csaba

A két híresség évekig vezette együtt a híradót, azonban több van köztük szimpla munkakapcsolatnál, mély barátság alakult ki Várkonyi Andrea és Azurák Csaba között. Vélhetően ő sem hiányozhat majd a nagy napról!

(Kiemelt képek: Várkonyi Andrea hivatalos oldala, Bodnár Boglárka / MTI)