Kiderült hol lesz Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvője

A pár rácáfolt a korábbi pletykákra, mi szerint a menyegző külföldön lesz.

2021. május 21., 06:45

Szerző:

A Balaton partján, Tihanyban mondja ki a boldogító igent az ország leggazdagabb embere és kedvese, Várkonyi Andra - tudta meg a Blikk. A nagy napot a helyiek információi szerint a Tihanyi-félszigeten, a belső tó melletti domboldalon álló gasztrobár és rendezvényházban tartják majd. A lap értesülései szerint a helyiek már celeb-lázban égnek, mondván biztosan sok híres elber lesz a meghívottak között.

A lap több helyit is megkérdezett arról, mit tudnak a közelgő lagziról. Egy nagymama azt mondta, "mindig jöttek-mentek errefele az urak, akkor is, amikor fiatal voltam" egy pincér pedig már a borravaló kiosztásáról álmodott, "a végén szétszórhatnák közöttünk, ami a menyasszonytánccal összegyűlik a kondérban." 

A Tihany Vinarius, amiről a helyiek úgy tartják, ott lesz az év lagzija, a Mészáros Gasztro Kft. tulajdona, tehát logikus választásnak tűnik egy nagyszabású esküvőre. Az árak felső középkategóriásak, a Rib-Eye steak 6990 forintos vagy a bugaci kacsamáj 3890 forintos ára Tihanyban nem kiugró egy szép étteremben. A Blikk információi szerint a násznép körülbelül százhúsz fős lesz. A lagzit így vagy a teraszon, vagy a pincében rendezhetik meg, ez a két helyszín van a lehetséges négyből, amit ekkora vendégsereg rendelkezésére tudnak bocsátani: az étterem túl kicsi, a sátor pedig túl nagy a tervezett létszámhoz.

(MTI Fotó: Máthé Zoltán)