Jennifer Lopez videóban üzent a magyaroknak

Jennifer Lopez lesz Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvőjén a sztárvendég. De vajon mit mond erre JLo?

2021. július 1., 11:07

Szerző:

Nem kisebb sztár lehet a fellépő Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvőjén, mint Jennifer Lopez – tudta meg a Blikk. A lap több forrásból is értesült arról, hogy az üzletembernek sikerült a világhírű énekesnőt megszereznie közelgő lagzijukra, amiben egy profi szervező cég is a segítségére volt. A nevét elhallgató informátor azt is elárulta, hogy a popdíva magánkoncertje elképesztően magas összegbe került:

„Úgy tűnik, Andi boldogsága tényleg minden pénzt megér a párjának. Káprázatos esküvője lesz, az biztos. A vőlegény kitesz magáért, lépten-nyomon tudatja szerelmével, hogy a világ legboldogabb emberének érzi magát mellette.”

Az a szóbeszéd járja, hogy nagyságrendileg 2 millió dollár (kb. 600 millió forint) az énekesnő honoráriuma, amennyiben ő a sztrávendége egy privát partinak. Jennifer Lopez egyébként gyakran vállal privát fellépéseket. Az elmúlt években több milliárdos és politikus születésnapján és esküvőjén is fellépett már. JLo így koncertezett már Oroszországban, Türkmenisztánban és Ukrajnában is, Magyarországon viszont soha nem járt. Eddig.

A popdíva nemrég Návai Anikónak, a HFPA tagjának adott exkluzív interjút, amiben többek között azt is elárulta, hogy még nem járt Budapesten (vagy legalábbis nem emlékszik rá). Sőt, egy kedves üzenetet is küldött a magyar rajongóinak.

„Budapest, köszönöm az évek óta tartó szereteteteket és támogatásotokat!"

(Kiemelt kép: Jennifer Lopez énekel a Vax Live adománygyűjtő koncerten az inglewood-i SoFi stadionban 2021. május 2-án. Fotó: Valerie Macon / AFP)