Most már elég biztosan kijelenthető: Jennifer Lopez és Ben Affleck összejöttek

Hadd csillapítsuk nemzetközi celebhírekre kiéhezett olvasóink étvágyát is.

2021. június 9., 15:17

Szerző:

Az összeköltözés már elég határozott lépésnek számít, nem igaz?

Jennifer Lopez ugyanis az E! News információi szerint összepakolta Miamiban található otthonát, hogy Los Angelesbe költözzön, Ben Affleck közelébe. 

A színésznő állítólag a hétvégén végigjárta a város legmenőbb iskoláit is, hogy megtalálja a 13 éves ikrei számára a legmegfelelőbbet. Hogy Lopez mikor költözik, azt egyelőre nem lehet tudni, ahogy azt sem, mennyire közel szeretne lakni Affleckhez.

Jennifer Lopez egyébként négy év járás után áprilisban szakított Alex Rodriguezzel, a baseball-legendával.

A névtelen informátor azt nyilatkozta, hogy ebből összeköltözés lesz.

Lopez nagyon izgatott, hogy újrakezdik a kapcsolatukat. Nemsokára már a Los Angeles-i otthonukban lesznek

– magyarázta.

Hogy teljesen képben legyenek: az énekesnő és Affleck a kétezres évek elején már jártak, 2002-ben eljegyezték egymást, 2003-ban eltolták az esküvőjüket, 2004 januárjában aztán szakítottak. Most talán messzebb jutnak.

(Kiemelt kép: Ben Affleck és Jennifer Lopez Los Angelesben, 2003. július 27-én. Fotó: Shutterstock/Featureflash | Paul Smith)

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.