Vajon ki tervezi Várkonyi Andrea menyasszonyi ruháját?

Mutatjuk a befutókat!

2021. július 2., 13:51

Szerző:

Az év esküvője címet idén egészen biztosan Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea lagzija kapja! Amióta a milliárdos megkérte kedvese kezét, az egész ország azt találgatja, vajon hol és mikor tartják majd a menyegzőt. Ráadásul az elmúlt napokban az tartotta lázban az embereket, vajon ki lesz a sztárfellépő. Felröppent a hír ugyanis, hogy Jennifer Lopezt hívják meg az eseményre, azonban Várkonyi Andrea ezt hamar cáfolta. A 168 megkérdezte az énekesnő managementjét is, akik szintén megerősítették, hogy nincs tervben, hogy JLo Magyarországra látogatna.

Szóval egyelőre nem sok mindent lehet tudni az álompár nagy napjáról, de annyi biztos, hogy nem két fillérbe kerül majd. És az is valószínű, hogy a menyasszony sem egy hétköznapi esküvői ruhát választ magának. Hiszen mi lehetne fontosabb egy esküvőn, mint maga a ruha!? Épp ezért eljátszottunk a gonodolattal, vajon milyen luxusmárkák jöhetnek szóba Várkonyi Andreánál?

Csak a hazai

Nagy esély van rá, hogy a menyasszony kedvenc magyar dizájnerei egyikét kéri fel, hogy tervezze meg számára az álomruhát! Ebben az esetben szóba jöhet például egy meseszép, romantikus Daalarna kreáció, mint például ez a virágrátétes A-vonalú ruha.

Ellenben az is lehet, hogy inkább egy merészebb, részletgazdag Nora Sarman darabra szavaz.

Ez utóbbira nagyobb az esély, mivel Várkonyi Andrea már többször megmutatta, mennyire odavan a tervezőnő ruháiért, és mennyire mesésen is állnak neki. Tavaly barátnője esküvőjén például ebben a lélegzetelállító hófehér, testhezálló tüllcsodában jelent meg, aminek akkora sikere volt, hogy az esemény után még napokig beszéltek róla.

Külföldi luxus

Mivel Várkonyi Andrea mindig óriási hangsúlyt fektet arra, hogy a megjelenése különösen nőies, előkelő és makulátlan legyen, arra is nagy az esély, hogy egy világhírű luxusmárka idei kreációját választja.

Egy Elie Saab ruha például igazán passzolna a műsorvezetőhöz, hiszen időtálló, elegáns, mégis picit merész, ami tökéletesen kiemeli a vékony derekát és a hosszú lábait.

Azon sem lepődnénk meg ugyanakkor, ha inkább egy visszafogottabb, klasszikus szabást és anyagot választana, mint például ez a pánt nélküli Max Mara ruha, amit tökéletesen lehet kombinálni különlegesebb fátyollal és kiegészítőkkel.

Végül pedig íme az abszolút befutó, a menyasszonyi ruhák koronázatlan királynője, Vera Wang. A tervezőnő esküvői ruhái évtizedek óta a legnépszerűbbek világszerte, a luxusesküvők alapkiegészítői, így egyáltalán nem lenne meglepő, ha Várkonyi Andrea is emellett tenné le a voksát.

 

(Kiemelt kép:  Koszticsák Szilárd / MTI // Várkonyi Andrea Facebook-oldala)